Livias Yoga
Yoga World
Hälsa

Livsstilsajten “I am ready”

En torsdag kan börja på olika sätt…. min förra torsdag började vid Yoga Studio Altromondo, med en färgsprakande lanseringsparty för I am Ready, ett hälsoprojekt under ledning av duktiga äkta paret -Martin och Malin- Nylén. I am Ready är en livsstil-platform där du kan hitta kontinuerlig inspiration genom bloggar och artiklar om hälsa och träning, motivation och kost.

Bakom innehållet av i I am Ready står en sammansvetsad team av av kunniga coacher -bland andra Malin och Mårten- men också olika experter såsom hälsocoacher och läkare som var och en har sin spetskompetens inom en viss aspekt av hälsan.

Vidare bygger I am Ready på en definition av hälsan som hållbar, en hälsa som bara kan byggas upp genom att kontinuerligt ta små steg framåt varje dag.

Enligt Mårten och Malins vision kan alla hitta motivation till motion och rörelse genom att träna tillsammans på ett roligt sätt….och jag kan verkligen inte annat än hålla med!

Tack igen för en superkul morgon med 80-talets partaj, god frukost och generös goodie bag!

Foto. Josefin Stein
Foto. Josefin Stein

 

Foto. Josefin Stein
Foto. Josefin Stein
Foto. Josefin Stein
Foto. Josefin Stein
Foto. Josefin Stein

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.