Livias Yoga
Yoga World
återhämtningHälsai huvudet på en yogalärareInspirationMeditationMindfulnesspersonlig utvecklingsommar med yogaYOGA MED LIVIAYogalärare

Italien i sikte med både yogamatta, yogaböcker, yogaklasser, poddavsnitt, och meditationsappen i mobilen ;)

Eddie bevakar packning….

Det är liksom dags för en paus från yogaundervisning….

Jag har både läst och hört av vänner och bekanta som har tappat lust (i alla fall tillfälligt) att undervisa eftersom de har jobbat för intensivt med det. Jag har ännu inte hamnat i den situationen men förstår hur det kan kännas. Som facilitator eller yogalärare ger man hela sig själv på varje klass så inget konstigt att man ibland kan behöva en paus 🙂

Så jag är nu på väg ner till mitt hemland där det blir sola, bada, äta, umgås, träna och…. yoga!

Och det blir inte till att hålla yogaklass utan det blir att fördjupa sig i egen yogapraktik (en lyx att få tid till det!) utan någon prestation, utan utifrån dagliga formen, samt att läsa om yoga (kommer så småningom tips på böcker, om de är bra ;); och meditera.

Så även om man egentligen inte behöver något för att göra egen praktik, har jag sparat korta och långa klasser som känns spännande på Yogobe – appen och även Mindfulness-appen är nedladdad på mobilen, samtidigt som jag har laddat ner flera podd-avsnitt som jag inte hunnit med att lyssna på under våren.

Bra va!

Under denna tid går bloggen också lite på sommarlov även om det dyker upp några inlägg då och då.

Men följ mig gärna på Instagram, för det är nog där du hittar mig under juli med nya foton och miniblogginlägg! Jag heter livia_fitness på Instagram!

Stor kram! <3

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.