Livias Yoga
Yoga World
InspirationYoga helgYogalärareYogamarathon

Ge ditt stöd till rehabiliteringen efter cancer genom YOGA – var med vid YOGAMARATHON 2018!

 

Yogahösten har startat och det är vi alla glada för eller hur!

Klasserna har kommit igång på flesta studion och vid träningsanläggningar, och hösten bjuder på massor med fantastiska och olika workshops och yogakurser så det verkligen finns något för var och en oberoende på vilken definition av yoga är din definition!

Men bland alla evenemang som går finns det en som sticker ut. Det är den årliga Yogamarathon som går av stapeln den 22 och 23 september i år igen.

Hur föddes Yogamarathon?

Yogamarathon föddes redan för sex år sen när Anna Fannberg som är initiativtagare till eventet förverkligade en ide´som yogaläraren och kollegan Penny Christodoulides kommit på. Att samla in pengar till forskning om bröstcancer genom att bjuda på yoga!

Det första årets Yogamarathon gick då av stapeln på fina Atmajyoti i Stockholm, där jag själv tidigare har undervisat. Och många var de studion och de lärare som ville hjälpa till redan året därpå, då hela 22 studios från norra delen av Sverige hela vägen ner till Ystad på söder anslöt sig till initiativet.

Och snart är det dags igen för årets Yogamarathon i samma goda syfte; i år samlar vi in donationer som hjälp till rehabilitering efter cancer genom CancerRehabFonden.

Hur kan du stödja?

Det finns många olika sätt att stödja Yogamarathon och dess insamling till cancerrehabilitering.

  • Om du är studioägare kan du låta din studio ansluta sig och erbjuda klasser under Yogamarathons dagar. Skriv till Susanne susanne@yogamarathon.info och skicka in din anmäla. Det finns tid för det ännu!

 

  • Om du vill hjälpa till genom att delta i klasser, gör du det genom att ta dig till klasser som kommer att anordnas i hela landet under 22-23 september. Du swishar dina fria donationer till CancerRehabFondens telefonnummer 900 2064. Här på FB kan hålla utkik på vilka ställen där Yogamarathon äger runt.

 

  • Om du inte kommer att kunna ta dig till de ställen som anordnar klasser inom Yogamarathon, kan du genom Yogobe, som samarbetar med CancerRehabFonden sen en tid tillbaka och stödjer projektet, få gratis tillgång till 4-6 videor under 22-23 september, och samtidigt visa ditt stöd genom att swisha dina donationer till CancerRebabFonden (telefonnummer 900 2064).

Alla bidrag är bra och välkomna. Passa på nu och gör en riktig bra insats! <3

 

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.