Livias Yoga
Yoga World
Body Mind Flow YogaDansHälsaInspirationYoga festivalYOGA MED LIVIA

Festivalhelgen närmar sig, ska du med?

Behöver du boosta dig för att bättre möta vintermörkret som kryper närmare oss? Ta då chansen 2-4 november för då gästas Sverige av fantastiska yogalärare och artister från hela landet och från utlandet på festivalerna Yoga & Dance Festival (YoDa) och Yoga Games!

Yoga Games öppnar alltså sina portar för första gången i Malmö och där hittar du fina yogakollegor och vänner som t ex Matt Giordano, Josephine Selander, Shai Peretz, och Ulrica Norberg med många, många fler. Det blir som alltid på Yoga Games högklassiga klasser och föreläsningar samt en kul hälsomässa där man kan handla yogautrustning.

Ja, det finns ju någonting för alla på Yoga Games!

Och jag själv har fantastiska minnen av de senaste Yoga Games i Stockholm där jag faktiskt fick chansen att presentera min egen utvecklade klass Body Mind Flow Yoga . Läs gärna om mitt äventyr här!

Och Body Mind Flow Yoga kommer tillbaka den 3 november då jag presenterar min klass vid andra fina festivalen som pågår samtidigt i Stockholm! Det är YoDa festivalen såsom det kallas 🙂 vilket står för Yoga & Dance Festivalen. Hit kommer det också att komma en massa bra yogalärare och danslärare, som Josefin Wikström och Jack Waldas,  som jag ser fram emot att få träffa, men också Helena Wintre, Emma Rozgoni m fl så, så många vänner <3

Och jag är så supertaggad att möta alla och också alla er som vill starta dagen med ett mjukt och långsamt flöde samt med meditation. Kommer ni och praktisera med mig?

Det finns biljetter fortfarande att handla för båda festivaler, och YoDa festivalen invigs dessutom med en fest på fredag den 2 november. Jag är där 😉 Kram och vi ses!

PS Just det….om du uppger koden “yodalivia” när du bokar, får du 300 sek rabatt på din biljett vare sig det är för en eller två dagar!

Och en sak till: vi Yoga World-bloggare finns antingen på ena eller andra festival. Kom fram och heja!

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.