Livias Yoga
Yoga World
välgörenhetseventYoga helgYogaeventYogalärare

Yoga of Hope – Barncancerfondens välgörenhetsyogaevent

På lördag går många yogalärare och yogastudion ihop och hjälps åt för ett mycket gott ändamål: att samla in pengarna till Barncancerfonden. Det är nämligen dags igen för Yoga of Hope för Barncancerfonden, välgörenhetseventet inom yoga där alla, precis alla, kan vara med och hjälpa till att stödja forskningen om barncancer och stötta de drabbades familjer. Nedan berättar jag hur du kan delta. Va med!

Om du klickar här kommer du till Barncancerfondens hemsida där du kan få förslag på hur du kan bidra; du kan antingen arrangera klasser som hjälper till att samla pengar eller själv delta vid någon klass och skänka pengar. Och det finns massor med klasser i hela landet som du kan delta i!

Projektet Yoga of Hope är ett samarbete med Yogobe som förutom att promota och stödja eventet, också har tänkt ut ett sätt att hjälpa de yogisar som av något skäl (sjukdom som långt avstånd) inte kan ta sig fram och delta i de klasser som anordnas den 17 november. Be the Change – Yoga of Hope Online är projektet som hjälper dig att stödja Barncancerfonden utan att lämna ditt hem. På fredag kommer Yogobe att mejla alla som har anmält sig till Yoga of Hope ett paket med 2o online yogaklasser, varje klass mellan 20-90 minuter lång, som du, som har anmält dig till Yoga of  Hope, kommer att kunna köra gratis under hela helgen. Klasserna kommer vara på svenska och engelska och ledas av lärarna vid Team Yogobe. Precis som för alla andra Yoga of Hope klasser går alla intäkter oavkortat till Barncancerfonden.

Va med och bidra, du med!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.