Livias Yoga
Yoga World
andetagAndninghöftböjarmuskeltyngdkraftYOGA MED LIVIAYogalärare

Stå upp och slappna av i höftböjarmuskeln, hur?

Här kommer det (troligen) sista inlägget om Psoas som verkar vara ett ämne av stort intresse för många. Kika gärna tillbaka på mina två tidigare inlägg innan du ger dig på denna övning. I tidigare inlägg har vi nämligen hittat avslappning i Psoas genom magliggande positioner.

Som progression av de övningar kan du nu resa dig upp till stående och använda ett yogablock att stå på med ena foten. Låt sen andra benet lyfta från marken och slappna av i benet så att benet upplevs som dinglande. Jobba med andetaget så du slappnar av lite efter lite vid varje utandning.

Lycka till!

PS: Mina mjuka och vackra kläder är från bästa Saprema och du får 10% rabatt på Sapremas kläder fram till jul om du uppger koden LIVIA när du handlar. Mitt vackra halsband/mala är från Amandas Malas och om du uppger “LIVIA15” när du handlar hos Amandas Malas fram till 181231 får du 15% i rabatt.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.