Livias Yoga
Yoga World
Body Mind Flow YogaInspirationVirya Rehab YogaViryayogaYoga festivalYogalärare

Något att se så fram emot….jag är inbjuden att presentera två klasser på Oslo Yoga Festival!

När jag fick veta att det skulle bli på riktigt nästa år, kunde jag nästan inte tro det… tänk, äntligen får jag chansen att bli del av en yoga festival utomlands!

I januari blir nämligen en till av mina drömmar, och lite av ett mål jag har haft under längre tid, verklighet. Jag har blivit inbjuden att presentera min yoga på Oslo Yoga Festival!

Inte nog med det, har jag dessutom fått chansen att presentera två av de klasserna som jag älskar  mest och som jag undervisar i; dels min Body Mind Flow Yoga nyligen också presenterat på Yoga och Dansfestival (YoDa festival) på Balettakademien i Stockholm; och dels min älskade Virya yoga rehab, som jag till och med har skrivit om i majnummer av Yoga World. Virya yoga rehab är den yogatypen som jag främst rekommenderar alla, även de som inte behöver rehabilitera.

Man kan undra varför någon skulle vilja presentera yoga på en festival utomlands om man inte primärt har som mål att marknadsföra sina egna utbildningar eller etablera sig som yogalärare där. Men för mig är denna festival verkligen en chans att kliva ur mitt comfort zone och utmana mig själv till att presentera yoga i ett större sammanhang. Jag skattar mig lycklig att ha fått denna chans och jag är superstolt att också få tillfälle att sprida information om Viryayoga på festivalen, vid sidan av med min huvudlärare och skaparen till Viryayoga Josephine Selander (Nordiska yogainstitutet) som deltar vid festivalen med flera Virya klasser.

Viryayoga som är och kommer alltid att vara roten och början till allt fint inom yoga som har hänt mig!

Enormt tacksam <3

 

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.