Livias Yoga
Yoga World
Body Mind Flow YogaYogaevent

Yoga och mys – en eftermiddag för återhämtning tillsammans med Yoga World och Wilma och Louise

Jag är fortfarande varm om hjärtat och väldigt tacksam för alla era fina leenden, varma kramar och vänliga ord över de två klasserna som jag höll igår inom ramen av festliga första evenemangen YOGA OCH MYS som YOGA WORLD bjöd på vid The Lobby i samarbetet med Wilma och Louise!

Här berättar jag i bild och ord om syftet med mina klasser och eventets passande tema, häng med!

En fridfull staty på Buddha får representera lite temat för gårdagens mysiga eftermiddag som kom till för att balansera det hetsiga tempot som kännetecknar decembermånaden. Jag har skrivit detta redan för ett par inlägg sen och det tål att upprepas. Vikten att pausa och återhämtas speciellt dessa decemberdagar som utöver mysiga glöggmingel och adventmys med vänner och familjen kan också bjuda på extrastress över allt som behövs förberedas inför slutet av året och själva juletiden.

Så jag och vännerna från Yoga World tänkte att denna eventet skulle bli en eftermiddag tillägnad alla som ville ta en paus och återhämtas  genom en lugn klass yoga och efteråt genom en mitt-i-veckan-fest med bubbel, generös goodie bag och gemenskap, alltihop på flotta shoppingshallen The Lobbyn vid Regeringsgatan i Stockholm.

Foto: Yoga World.

Inte nog med det, fick vi alla yogisar prova på en fantastisk ny yogamatta signerad svenska Wilma och Louise. Förutom att vara vackra och sköna att yoga på är dessa mattor extrafunktionella och anpassar sig efter den typ av klassen som man kör; till exempel ger de dig ett bättre grepp när du svettas som t ex vid snabbare flowklasser men när du utför lugnare yoga håller mattan sig sval och mer glatt i sin form. Dessutom går mattan att tvättas i tvättmaskin….bara det superhäftigt!

Här nedan ser du de olika djurmönster från Wilma och Louise. Jag fick testa en leopard 😉

Foto: Yoga World.

Mitt egetutvecklat klass Body Mind Flow Yoga passade alldeles utmärkt att köras på de två klasserna då Body Mind Flow Yoga (håll utkik på @livia_fitness på Instagram och fitnesslivia.se för att veta var jag erbjuder klasser, kurser och workshops!) bygger på idén att upprepade enklare rörelser skapar större förutsättning för embodiment eller för att verkligen känna in rörelserna i kroppen, nästan som en meditation genom rörelse. Och de över 40 yogisar som praktiserade med mig verkade supernöjda efter klasserna. En fin återkoppling på konceptet!

Foto: Yoga World.
Foto: Yoga World.

I de välfyllda Goodiebags låg det många överraskningar (stort tack till alla sponsorer!) och inte nog med det….

Foto: Yoga World.

…..låg det senaste numret av älskade YOGA WORLD i påsen! Ta gärna och prenumerera du med, så får du kontinuerlig inspiration till din yogapraktik och ditt liv. Och jag dyker också upp där som artikelskribent då och då 🙂

Foto: Yoga World.

TACK ALLA FINA NI SOM KOM OCH PRAKTISERADE MED MIG IGÅR! <3

PS. Om ni anger koden LIVIA när ni handlar en yogamatta vid Wilma och Louise får ni 200 skr rabatt!

PSS. Håll utkik för flera liknande evenemang med oss 😉

Foto: Yoga World.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.