Livias Yoga
Yoga World
InspirationmantraMeditationNystart

Live Gayatri-mantra global meditation med Deva Premal 1-7 januari

Hej!

Jag tänkte tipsa om att du, om du vill, kan välkomna nya året genom att ännu under några dagar denna januari (fram till 7 januari) sjunga eller lyssna live varje kväll kl 22, på Gayatri Mantra Global Meditation med Deva Premal och cirka 90 000 andra människor ute i världen.

Du kan antingen koppla dig via FB eller via instagram.

Betydelsen av Gayatri Mantra, som är den äldsta av mantran och kommer från Rig Veda, översätts ungefär såhär: “May all being on Earth attain Enlightment” [1] men som för de andra mantran är inte orden det viktigaste utan den effekten som vibrationer av mantra framkallar hos oss.

Oberoende på vad du själv lägger in för betydelsen när du sjunger/lyssnar på mantra var det otroligt mäktigt och vackert, tycker jag som hängde med de första två kvällarna (och kommer försöka vara med de resterande kvällar med).

Och om du, som jag, inte ännu har lärt dig orden av denna vackra mantra, har du dem nedan genom ett foto som jag tog i samband med Deva Premal konsert i Stockholm i oktober.

 

[1] http://devapremalmiten.com/pdfs/art_of_healing07.pdf

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.