Livias Yoga
Yoga World
jobba med yogaryggworkshopYOGA MED LIVIA

Yoga och gemenskap – min lördag på My Sangha Shala!

Foto: @yoga_Pia

Jag har precis landat i soffan efter en lång men superfin dag i Gävle. Trots mina över trettio år i Sverige hade jag aldrig förrän idag besökt denna mysiga stad med sina äldre byggnader …..men denna vår får jag verkligen chans att “kryssa av” några nya städer när jag nu lördag efter lördag åker jag runt och besöker yogastudion med min workshop “Yoga och ryggen”!

Så i morse tidigt anlände jag till den gemytliga yogastudion My Sangha Shala som bland annat drivs av Marie och Kristin som byggt om första våningen av sin villa från 1930-talet till yogastudio!

Och denna studion är en liten pärla där varje hörn är inrett och uttänkt in i minsta detalj.

Man kan bara gå runt och mysa; från det inbjudande köket där det bjuds frikostigt på kombucha till butiken där så mycket vackert är till salu, och fram till den mysiga shalan.

Shalan <3

Re-union med kära vänner bjöd dagen också på 🙂 bland de yogisar som hittat hit var det viryayogalärarvännen Pia och vännen Jenny som jag har gått kostrådgivarutbildningen med för många år vid Paulún Näringscenter.

Pia och Jenny <3

Och så kom det många, många flera intresserade att lära sig mer om hur yoga kan bidra till större rörlighet och styrka i ryggen. Så fantastiskt att så många olika människor med helt olik bakgrund, jobb, intresse ändå förenas av YOGA!

YOGA förenar människor, på många planer!

Nu ser jag fram min nästa lördag för då bär tåget längre ner i Sverige 😉

PS! Vill du att jag kommer till din studio/space med workshopen? Skriv till mig på liviwann@gmail.com <3

Foto: Marie, My Shanga Shala.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.