Livias Yoga
Yoga World
återhämtningBody Mind Flow YogaInspirationMeditationMindfulnessSpace of LoveworkshopYoga festivalYoga helgYOGA MED LIVIAYogaretreat

Space of Love Festival och försommarretreat på Kollberggården – jag räknar ner till Öland!

Första veckan i juni händer det jättemycket spännande.

Jag ska nämligen besöka Öland igen!

För många år sen, när jag arbetade som botanist brukade jag åka ner regelbundet till Öland varje vår i samband med floristikkurserna som jag jobbade på. Öland har en säregen typ av flora och dess natur är fantastisk!

Sen dess har jag besökt Öland på sommarsemester med min familj några gånger men nu var det länge sen och längtan efter Öland är stor!

Under första vecka i juni blir äntligen Öland av igen och det är två häftiga event som jag kommer att medverka vs hålla i. Kolla här på allt spännande du också kan delta i!

SPACE OF LOVE-FESTIVALEN FÖR ALLA!

Den 31 maj till 9 juni är det återigen dags för stora sommarfestivalen Space of Love vid Böda sand. För 19:e året i rad (!) öppnar Space of Love sina dörrar igen till alla som älskar att umgås och uppleva yoga, dans, meditation mm tillsammans.

Space of Love är en festival dit många återkommer flitigt år efter år för att gemensamt välkomna sommaren ute vid största havsstranden på Öland Böda Sand. Dit åker vänner och familjer och tältar ute i naturen på bekväma Böda Sand Camping, som även erbjuder andra alternativ på boende såsom boende vid egna stugor.

Till Space of Love kommer många artister och kända internationella och svenska yoga- och meditationslärare, och i år har festivalen dessutom flera inbjudna lärare med somatiska tekniker såsom Feldenkraismetoden och Hanna Somatics som specialitet.

Det omfattande programmet som inkluderar över 50 workshopledare och som sträcker sig över hela 10-dagar bjuder på ännu mer än så: utöver yoga, somatics och meditation kan du dansa, sitta vid brasa på stranden, lära dig mer om andetaget, praktisera mindfulness och qigong, lyssna på livemusik eller vila till gongens vibrationer mm mm. Programmet börjar varje dag kl 04.00 med sadhana på stranden och avslutas med dans, livemusik eller liknande sent på kvällen.

Om du kommer ner med familjen finns det också massor aktiviteter för barnen och ungdomar såsom cirkus, yoga, och parkour, och du som förälder kan få avlastning genom barnpassning.

Du kan vara med på hela festivalen, en vecka eller bara på enstaka dagar och här kan du boka din plats! Genom att gå med i Space of Love Festival-gruppen på Facebook eller följa @spaceoflovefestival på Instagram kan du ta del av mer information om årets workshopledare och workshopteman mm.

Jag medverkar med Body Mind Flow Yoga och Yoga Nidra på Space of Love Festival

Jag ser så fram emot Space of Love-Festivalen eftersom jag hört så mycket om den men aldrig varit där trots att den har givits så många år i rad. I år har jag äran att få bidra till det redan superambitiösa programmet genom att hålla en workshop där vi börjar med en klass av min Body Mind Flow Yoga och avslutar med Yoga Nidra. Temat för workshopen är tillit, som också är festivalens huvudtema.

Kan vi lita på kroppens egen intelligens och låta denna bli vår guide på yogamattan och kan vi lita tryggt på kroppens egna förmåga till läkning när vi slappnar av helt och låter oss guidas genom Yoga Nidra?

Försommar- yogaretreat vid Kollberggården

Efter Space of Love fortsätter jag min tur ner till Kleva och vackra Kollberggården som drivs av Malin Kollberg med familj och som erbjuder retreats med bl a yoga, träning och ridning.

Den 7 juni startar jag min första yogaretreat <3 som jag är så taggad på som du inte kan ana! Jag bjuder på två Masterklasser på 90 minuter var, med somatiska meditationer och Yoga Nidra, men också mina två speciellt skräddarsydda workshops. I “Yoga och rygg” får du hem mängden med bra övningar och tips på hur du kan använda rörelse och yoga för att må bättre i ryggen.

I min andra workshop “Hips don’t lie: yoga för starkare och rörligare höfter” går vi genom övningar och yogaförflyttningar med fokus på bäckenet och ben. Bägge workshops kännetecknas av gedigna delar som handlar om andetaget, meditation och mindfulness som är lite av mina specialiteter (och det jag själv älskar att praktisera).

Mellan den ena och den andra yogaaktiviteten, som passar alla (inga förkunskaper krävs!) äter vi god vegetarisk mat, umgås, spa:a eller tillbringar egen tid i vackra naturen (Öland är vackert!). Du som vill rida kan också boka ridning på gården! Vi har begränsad plats men någon plats finns kvar och du bokar här!

Det blir en alldeles garanterad helt fantastisk Ölandsturné! Jag längtar! Kom du med!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.