Livias Yoga
Yoga World
Silent Mindful YogaYoga festivalYoga GamesYogaevent

“Yoga är en Work-IN, inte en Work-OUT”. På pre-event med Yoga Games och Silent Mindful Yoga

Jag ser lite ut som E.T. men så glad var jag på klassen!

Denna vecka är en riktig yogafestival-vecka och det sker kul yogaevents både på vardagar och i helgen!

På lördag möter ni mig på scenen av Yoga och Dance (YoDa) festivalen vid Balettakademien – kom gärna och praktisera med mig!- och jag kommer att vara på YoDa även när jag inte leder klassen, så kom gärna fram och hälsa på mig!

Men idag var det faktiskt en annan festival som hade sin för-event. Yoga Games är tillbaka i Stockholm den 7-9 Februari 2020 och för att fira det, bjöd Yoga Games och mediaexperten Emilia Löf Karlsson på en spännande och för mig ny typ av klass som heter Silent Mindful Yoga ikväll på Yogashakti.

Emilia <3

Namnet för klasskonceptet som är skapad av Emilia är intressant och lite spännande i sig. För tyst är det inte när Emilia guidar oss genom klassen med hjälp av speciellt designade hörlurar och superinspirerande musik!

Men även om det är musik och instruktioner som du hör som bakgrund under tiden du praktiserar yoga, är upplevelse den av en känsla av tystnad. En tystnad på insidan. Hörlurar skapar nämligen en egen personlig upplevelse av klassen och du får känsla av att vara för dig själv, din kropp och andning, även om du i själva verket rör dig i en grupp av 50 yogisar!
Det var magiskt och magisk är fortfarande känslan av avslappning som klassen gav och som ännu lever kvar hos mig!

Silent Mindful Yoga kan du praktisera igen på Yoga Games i Stockholm. Testa gärna det!

Tack till Emilia för finaste klassen och till vännen Fia Agoo som hjälpte till att ordna en så fin event samt förstås till Yoga Games för att jag fick vara med ikväll!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.