Livias Yoga
Yoga World

Den första – pausen– är det lättare att associera till. Omständigheterna har satt på paus-knappen åt oss, och världen väntar på den dagen det ska gå att re-boota sig och starta om, förhoppningsvis rika av nya viktiga insikter.

Peppen, däremot, är det, om du frågar mig, bra mycket svårare att relatera till just nu…. Låt oss bara säga som det är. Visst är det fantastiskt med alla onlinelösningar som finns idag och jag själv glädjer mig för mina veckoklass och för min i nybörjaryoga då jag får träffa regelbundet mina älskade yogisar och hålla kontakt samtidigt som de kan upprätthålla sin veckopraktik.

Så ja, tack Skype, Zoom och Facebook Live för det ni hjälper oss med!

Men visst saknar vi att ses och praktisera in real life och kramas och sjungas och dela allt det fina som yoga ger på plats!

Det är här PEPP kommer in!

För visst kommer vi att inom en närmare framtid kunna ses igen som tidigare!

Vi måste bara försöka vänta ut denna tid….

Jag behöver och vill tänka så och fortsätter då att planera för mina tre kommande retreater på Öland och i Skåne i augusti och september (juniretreat är fullbokad). Jag har anpassat alla mina retreats så att det bara blir grupper på få deltagare och vi kommer att vara mycket ute i naturen, vilket är superlätt att åstadkommas givet att retreaterna är vid vackert naturbelägna gårdar!

Här (augusti) och här (september) kan du boka Ölands Yoga och vandrings-retreats och här (skrolla längst ner) kan du boka septembers The Deep Heart – yoga och skrivanderetreat.

Låt oss tänka framåt! VÄLKOMNA!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.