Livias Yoga
Yoga World
coronakrisi huvudet på en yogalärareStödYogalärareYogastudio

VIKTIGT! Yogisar! – stötta era yogastudion!

Idag väljer jag att använda min blogg för att lyfta upp något superviktigt som händer nu och som vi alla yogalärare och studioägaren i Sverige känner till väl. Men det är viktigt att sprida ännu mer ord om det som just nu händer som följd av coronaviruset. Så här kommer det!

Det är många av oss yogalärare som inte länge får ge klasser på sina yogastudion. Det beror på ekonomiska krisen som alla studion går igenom nu då få yogisar känner sig trygga att praktisera med andra nu, vilket går helt och hållet att förstå, om du frågar mig.

Så många yogis har valt att avbryta sin medlemskap på studion vilket går att förstå givet att många har dålig ekonomi just nu.

OCH

Det finns också många yogis som säger att de nu tar en paus för att komma tillbaka till sin favoritstudio till hösten vilket är bra

MEN

OM DIN STUDIO GÅR I KONKURS ELLER MÅSTE STÄNGA HELT NU, KOMMER DIN STUDIO INTE ATT FINNAS KVAR NÄR DU ÄR REDO ATT KOMMA TILLBAKA OCH PRAKTISERA….HAR DU TÄNKT PÅ DET?

Så här kommer en vädja till dig som fortfarande har ett jobb och en lön varje månad, att snälla inte avboka, eller avsluta medlemskap på din yogastudio och en vädja att snarare förlänga denna medlemskap eller till och med handla ny medlemskap åt din familjemedlem/partner som födelsedagspresent. Så att DIN YOGASTUDIO kan få finnas kvar till den höstdagen då du känner dig trygg att komma tillbaka igen.

Jag känner att vi behöver tänka så…

Namaste´, kram!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.