Livias Yoga
Yoga World
i huvudet på en yogalärareInspirationUppvärmningYOGA MED LIVIAYoga och rygg

Värm upp ryggen ordentligt INNAN solhälsningar! ABC för rygg fortsätter…

ALLA FÖRSÖKER YOGA PÅ SITT BÄSTA SÄTT HÄR HEMMA!

Hur går det med ryggserien och har du hunnit testa några av de rörelser och tips i mina tidigare publicerade tre inlägg?

Som jag också skrev i mitt senaste inlägg, är det superviktigt att värma upp ryggen INNAN du ger dig på solhälsningar. I alla fall enligt min mening bör du möta solhälsningar med en uppvärmd kropp på grund av de olika delrörelser som ingår i en solhälsning och också med tanke på att solhälsningar ofta körs som många och i snabbt tempo.

Nedan kommer det en ny video som jag har filmat åt dig med ytterligare en uppvärmningsrörelse där sidorörelser i ryggen är återigen i fokus.

Lägg gärna till denna rörelse som komplement till dina vanliga katt och ko vid alla fyra.

Placera dig vid alla fyra, böj och korsa dina knän alternativt bara böj dem och behåll dem parallella; svinga knäna sida till sida och notera på vilket sätt ryggen rör sig när du tar dig in mot ena eller den andra sidan.

Fäll sen ner mot ena sidan och kom in i en sidoversion av barnets position; sträck ut armarna och stanna kvar några andetag som paus. Du kan också, såsom jag visar i slutet av video, komma upp på fingertoppar och förstärka stretchingen på ena sidan.

Lycka till!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.