Livias Yoga
Yoga World
axelledFRCFRC-PT yogaFunctional Range ConditioningrörlighetskulderbladsgördelStyrka

Förbättra axel-och skulderblads rörlighet med hjälp av Functional Range Conditioning (FRC) och Yoga!

Hej!

Jag har fått in nya frågor om rörligheten i överdelen av kroppen, skulderblad, axlar och överarmar så jag tänker att det blir perfekt att börja veckan med att bjuda på en favorit övning som ingår i den fantastiska metoden som jag har certifierat mig i under hösten, dvs Functional Range Conditioning (FRC). Övningen jag visar dig, kan du med fördel lägga till i din dagliga praktik. I slutet av video får du också exempel på hur denna övning kan direkt relatera till yoga-asana som t ex Gomukhasana.

Den övningen jag bjuder dig på är bara en av det stora smörgåsbordet av övningar för förbättring av rörlighet och styrka i lederna som jag lärt mig tack vare den fantastiska metoden FRC.

Känns detta extraspännande och välgörande för dina leder -vi behöver rörligheten och styrka för att hålla oss friska i kroppen! – och har du kvar friskvårdsbidrag?

Jag har nu PT yoga online med fokus på denna fantastiska metod och specialpris om du bokar inom 31 december.

Skriv till mig till liviwann@gmail.com om du vill ta del av erbjudandet!

Passa på och jobba med mig!

PS. Videon som du kan ta del av här nedan, spelades in för länge sen innan min FRC-certifiering och egentligen för ett helt annat projekt där jag skulle presentera mig och därför säger jag mitt namn vid inledning.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.