Livias Yoga
Yoga World
Embodied yogaEmbodied Yoga SummitEmbodimentInspirationonline

Vad är Embodied yoga? Just nu pågår EMBODIED YOGA SUMMIT!!!

Hej alla!

Hoppar in lite kort för att berätta och dela med mig av en superhäftig kostnadsfri Summit som pågår nu (idag DAG 2).

Det är andra gången i rad som EMBODIED YOGA SUMMIT går och årets omgång, som i år är organiserad av duktiga Dr. Scott Lyon och Chara Caruthers, är ännu mer intressant än förra året med över 40 duktiga profiler inom många olika aspekter av ämnet.

Här möter du min lärare Bonnie Bainbridge Cohen men också Dr. Gil Hedley, Dr. Stephen Porges (“pappa till Polyvagal theory”), Seth Powell, Dr. Eleanor Criswell Hanna (“mamma till Hanna somatics metod”), Dr. Lorin Roche (The radiant sutras), Trina Altman, bara för att nämna några av de kända presentatörer.

Som du ser från dessa olika namn kommer många typer av aspekter av Embodied yoga att beröras och belysas under dessa fem dagar, vilket är helt fantastiskt med tanke på att denna Summit dessutom är kostnadsfri!

Du registrerar dig här!

HÄNG MED!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.