Livias Yoga
Yoga World
andetagAvslappningInspirationLUGNA TISDAGENMeditationYOGA MED LIVIA

Nu finns LUGNA TISDAGEN! Välkommen in till mig kl 0700 varje tisdag via Instagram Live!

Så fint det var att se och möta er alla i morse kl 0700 och tillsammans landa i oss själva och liksom bara hitta större lugn att använda senare under dagen och veckan!

LUGNA TISDAGEN är en kort och opretentiös stund varje tisdag morgon som jag håller i egenskap av yogalärare och stresspedagog i syftet att ge dig verktyg att odla fram större harmoni och lugn att motverka stressrespons i vardag!

Idag har vi övat på att orientera oss i vår space och flytta lugnet som vi upplever av att vara i en trygg plats till oss själva. Vi har också övat på avslappning och grundning. Nästa vecka byter jag stresshanteringsverktyg.

Här har du inspelningen om du missat mig i morse!

HÄNG MED MIG!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.