Livias Yoga
Yoga World
Börjar hösten medHöstretreathöstyogaKollberggårdenÖlandYogaretreat

Planer är till för att ändras! Hur har du det med flexibilitet?

Hur har du det med flexibilitet? Tycker du att det är lätt att ställa om dig när det inte riktigt bli som du har tänkt dig eller upplever du förändringar som jobbigt?

Under senaste året har jag och många andra yogalärare fått lov att fundera rätt mycket på frågorna ovan då många av våra planer med företag och yoga har tvingats till att omformuleras. Nya strategier som t ex att flytta ut hela verksamheten online har dykt upp och flera planerade events har antingen bokats av eller flyttats fram i tiden.

Jag kan nästan känna som hela detta livspusslandet har nu blivit till normaliteten… 🙁

Men så är jag tränad och utbildad till att se det positiva i det som inte verkar vara så bra alla gånger! Så jag fokuserar på möjligheter och inte på förluster!

Så här kommer det en glad nyhet: den uppskattade YOGARETREATEN på KOLLBERGGÅRDEN OCH ÖLAND är flyttad fram från juni till 2-5 SEPTEMBER!

Vill du komma?

MISSA INTE CHANSEN ATT BOKA EN AV DE FÅ PLATSERNA SOM FINNS TILLGÄNGLIGT (vi fortsätter att ha en liten grupp)!

KOLLA HÄR!

Och bildkavalkad kommer här ….

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.