Livias Yoga
Yoga World
HoppNy workshopRetreatSverige startar upp igenYogaretreat

Yoga och Sverige idag – jag ser framåt med försiktighet och planerar för verksamhet

Hej och hur mår ni?

Vi har kommit en bra bit inpå juni, skolorna har slutat och långsamt går vi in i sommar-modet igen. Jag har redan preppat med en beställning på flera nya böcker som kommer att förgylla min sommar och jag blickar positivt och med stort hopp framåt en sommar och en höst där vi återigen får kramas och vara nära varandra, utan rädslan för oförutsägbara konsekvenser.

Helt otroligt vad jag längtar efter att återigen få lära ut yoga live till grupper! Jag längtar nu efter att få röra mig runt i rummet såsom jag brukar när jag undervisar yoga, efter att få ge “godispassningar” (passningar i syftet att påminna om andetaget) till mina älskade yogisar och på det hela taget efter att slippa tänka att jag genom mina aktiviteter kan utan flit komma att uppmuntra till spridning!

Och jag tror att det är flera än jag som längtar och behöver ses och mötas samt uppleva yoga tillsammans igen!

Så här kommer det roliga nyheter. Min nya workshop kommer dels till Yogarummet i Björkhagen den 16 oktober och dels till My Sangha Shala i Gävle den 30 oktober. Kom och lär dig massor om bakåtböjningar som finns både inom dynamisk yoga och inom restorative. Det blir superkul!

Och för dig som behöver vila och återhämtning en långhelg eller en vecka bjuder jag på :

Sensommar-yogaretreat på Öland och Kollberggården, 2-5 september och Berg-yogaretreaten Relax & Renew vid apelsinby Masca på Teneriffa och fantastiska Mandala de Masca retreat center den 19-26 oktober. Denna retreat är i nära samarbete med fantastiska Ving resor som håller i allt det praktiska. Det finns begränsat antal platser på både dessa retreater så vänta inte för längre om du vill med!

Kram!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.