Livias Yoga
Yoga World
Börjar hösten medHöstretreathöstyogaInspirationNy workshoponlinekursworkshopYOGA MED LIVIA

VÄLKOMNA HÖSTEN MED EN YOGA-EVENT (kika nedan för dina höstrabatter!)

Photo loaned from Instagram, happy to cite the source if anyone tells me who published this 🙂 Tack till vännen Pia för fotot!

Hej!

Det är lite glesare mellan mina blogginlägg nu då höstterminen har kommit igång på riktigt för mig under förra veckan. Detta är faktiskt riktigt roligt då det ser ut som yogavärlden öppnar försiktigt igen efter en lång tid av låg-säsong.

Och vad passar bättre än att möta hösten med en kul veckokurs eller en retreat eller en workshop?

Denna termin håller jag tre st ONLINEKURSER så att du kan vara med kursen var du än bor i landet!

*Den 6/9 startar jag fjärde omgång av min uppskattade stresshanterings- och livsstilsförändringskurs TRANSFORMATION. Under 8 måndagkvällar ses vi genom zoom och tillsammans går vi genom vad stress är och hur kroppen reagerar på stress-signaler, samt framförallt hur vi kan bromsa stressresponsen redan vid allra första tecken.

Varje tillfälle har ett tema som jag föreläser om och en typ av praktik som belyser temat. Vi praktiserar bland annat Yoga Nidra, restorative, Mindfulness och andningsövningar. HÄR kan du läsa mer om kursen och du bokar genom att skriva till mig på liviwann@gmail.com

OM DU BOKAR INNAN 31 AUGUSTI FÅR DU EN HÖSTRABATT PÅ HELA 500 kronor (priset blir då 3100 kr). I KURSEN INGÅR DET ÄVEN SKRIFTLIGT MATERIAL OCH 1 TIMME INDIVIDUELL COACHNING MED MIG!

*Den 7/9 startar jag tredje omgången av onlinekursen i MEDITATION, YIN RESTORATIVE OCH YOGA NIDRA.

HÄR kan du läsa mer om kursen och du bokar genom att skriva till mig på liviwann@gmail.com

FÖRSTA TILLFÄLLET 7/9 är det KOSTNADSFRITT OCH PROVA PÅ. Om du gillar kursen betalar du sen hela summan inklusive denna klass.

*Den 23/9 startar jag onlinekursen i NYBÖRJARYOGA. Under 10 gånger kan du få lära dig: tekniken bakom de vanligaste Hatha yoga-positioner och rörelser, grunden i meditation och andningsövningar, plus en introduktion till yogahistoria och filosofi som gör att du får en bra ingång till YOGA. Kursen passar även dig som har utövat yoga en tid men som vill lära dig mer grundligt och också få förslag på alternativa varianter av positioner och användning av propps.

Den här kursen har ett lågt pris för dess innehåll jämfört med liknande kurser….

YOGARETREAT UTOMLANDS TILLSAMMANS MED VING RESOR

Passa på och boka den fantastiska yogaretreaten Relax and renew vid bergen på Teneriffa och unika retreatcentret Mandala de Masca. Denna yogaretreat är något av det speciella och kombinerar yoga, mindfulness i naturen, meditation och återhämtning i ett naturskönt landskap med all comfort som kännetecknas Ving vad det gäller organisationen av resor utomlands, flygresa och logistik.

Du vill inte missa detta!

Du bokar genom Ving HÄR!

BOKA EN YOGAWORKSHOP!

I höst besöker jag fyra stycken superfina studion nära eller i Stockholm: Yogarummet i Björkhagen, Studio Karma, My Sangha Shala och Yogabolaget.

Du som missat mina uppskattade workshops om höfter och yoga: Hips don’t lie – yoga för starka och rörliga höfter; samt om fötter och yoga: Happy feet – yoga för rörliga och aktiva fötter har nu chans att boka endera eller båda två av dessa workshops!

Dessutom finns det nyaste workshopen: Bli vän med dina bakåtböjningar som passar alla som kämpar med dessa typer av positioner.

Du bokar motsvarande workshop på studion. HÄR (längst ner på sidan) KAN DU LÄSA OM DATUMEN OCH TIDER!

VÄLKOMMEN!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.