Livias Yoga
Yoga World
ÅterhämtningSkärgårdSmådalarö GårdSpaVilaYoga & spaYogaretreat

Följ med mig på återhämtningshelg vid Stockholms skärgård 4-5/2!

Februari känns som den tyngsta av alla månader för mig i Sverige! Det är då mitt italienska DNA ställer om sig till att våren snart ska komma….enda problemet är att våren i Sverige kommer snarare mot maj 😉 så vi kämpar på i mörkret och kylan i princip varje år när februari kommer.

Lite av dessa tankar har jag haft när jag bestämde mig att sätta ihop en mini-retreat från fredag 4/2 till lördag 5/2. Med flit valde jag ut Smådalarö Gård som är en av de finaste och nyaste renoverade hotell vid havet vid Stockholms skärgård och dessutom en anläggning som är känd för sitt avslappnande spa och sin goda och vackra mat.

Som kronan på verket har Smådalarö Gård dessutom en fin yogastudio där en mindre grupp av yogisar kan få avnjuta långa klasser av yoga samt meditation.

Nå vad säger ni? Någon som vill komma med mig? Det blir yoga, meditation, spa, två rätters middag, egen tid, lyxiga rum som du själv väljer ut typen av. Mitt i mörkaste månaden, tar vi hand om oss på bästa sätt!

Deadline är den 4/1 och antalet platser är begränsat!

Här kan du läsa mer om helgen och du bokar och betalar yogadelen först till mig. Efter det får du en kod som du kan använda dig av för att välja den typen av rum som du önskar.

En fantastisk upplevelse utlovas!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.