Livias Yoga
Yoga World
Hatha yogaRestorative yogaStudio PranaVårkurservinyasaYinyogaYogastudio

Välkommen till nystartade STUDIO PRANA!

Det är många studion ute i hela landet som har drabbats så pass hårt av pandemin att de har fått stänga eller pausa under en längre tid för att brygga över den svåra tiden som vi har gått genom…. men så har också få nya studion modigt öppnat upp sin verksamhet trots pandemin! Bakom dessa projekt står det starka kvinnliga entreprenörer med vision och drift!

Sånt är fallet med nystartade mysiga Studio Prana som drivs av min vän och Viryayogakollegan Lisa Greder!

Studio Prana är resultatet av Lisas dröm och klara vision om en egen space att kunna erbjuda ett brett spektrum av yogasorter, yoga som Lisa brinner alldeles särskilt för. Redan för 10 år sen i samband med ett medarbetarsamtal på den arbetsplatsen där hon var verksam som grafisk formgivare fick Lisa nämligen frågan om var hon såg sig själv om 10 år och svarade bestämt att hon såg sig själv som entreprenör och ägare till eget företag. Så när chansen uppenbarade sig slog Lisa till, trots den ekonomiskt hårdare tiden, och i maj i år öppnade gemytliga Studio Prana sina portar med fantastiska livsfilosofin “Yoga är för alla, men framförallt för dig!”, som är värderingar som också är bakom mitt eget företag. Yoga ska vara för alla och anpassas vid var och en, om du frågar mig.

I enlighet med denna slogan erbjuder Studio Prana ett fullspäckat vårschema där alla kommer att hitta sin egen favorit. Här finns det allt från gravidyoga- och mamma-bebis kurser, senioryoga till Hatha yoga, Vinyasa, Yin yoga och restorative, bara för att nämna ett axplock av det du kan välja på.

Har du vägarna förbi Pontonjärgatan i Stockholm? Besök gärna Studio Prana!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.