Livias Yoga
Yoga World
empoweringInspirationNytt År!

1: a Januari 2022 – du är perfekt precis som du är!

Foto från: https://www.gocomics.com/calvinandhobbes

Hej alla och god fortsättning på 2022!

Har ni avlagt nya nyårslöften i natt? Jag gör inte detta längre sen flera år tillbaka men har tidigare gjort många år innan, och jag vet att många tar uppstarten av ett nytt år som ett bra tillfälle att börja träna, yoga, meditera, promenera med flera andra liknande projekt som vi vet är bra för oss men som av en eller en annan anledning inte vi har kommit igång med tidigare.

Det är så klart inget fel i detta och om det är så att 1 januari hjälper dig att starta upp något nytt som främjar din hälsa, finns det säkert ett värde i att avlägga dessa nyårslöften….men när vi anlägger nyårslöften är det också samma sak som att tala om för oss själva att vi inte duger som vi är; att vi inte har tagit hand om oss själva tillräckligt bra, eller att det är fel på vår kropp i något avseende; eller att vi inte är tillräckligt bra i något (meditera eller jogga mm).

Min poäng här är inte att kritisera dig som vill försöka börja med nya hälsosammare vanor vid årets uppstart utan snarare att få dig att reflektera om skälen till varför du nu gör detta.

Kanske kan du byta ut eventuella känslor av otillräcklighet och oduglighet, mot en idé att du nu väljer att genomföra förändringar av ren vänlighet och kärlek mot dig själv och din kropp?

Alltså väljer du och jag att välkomna ett nytt år som kan bli hälsosammare eller kan innehålla mycket mer hälsa och YOGA – klicka hit om du vill yoga med mig – massor av möjligheter! – än tidigare, för att vi vill detta och för att göra något bra för oss själva!

OM

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.