Livias Yoga
Yoga World
By the sea- yoga och återhämtningsretreatKalymnosRetreatVingyoga, bada, sola repeatYogaresa

Nu lättar restriktionerna i Sverige och i Europa! Följ mig ner på YOGARESA i GREKLAND!

Alla restriktioner lyfts bort i Sverige i morgon och många andra europeiska länderna har redan släppt på inresekrav och till och med krav på munskydd!

Det som är mest otroligt, tycker jag, att det verkar som vi snart kommer på riktigt ut ur covid-pandemin. Ja, det känns nästan surrealistiskt att vi är ute ur tunneln efter så lång tid!

För oss som jobbar med yoga innebär allt detta att äntligen kunna pusta ut, våga se framåt och satsa på att ni som brukar yoga med oss kommer tillbaka. Tillbaka för att många av oss har förlorat många av sina yogastammisar. Under denna tid har flera av oss inte kunnat vara på studio i samma omfattning och flera studion har till och med stängt för gott.

Vi yogalärare har (och ännu gör det med) kämpat som bara det med onlineverksamhet och många färre klasser på plats med få deltagare per klass. Viruset har inte bara gjort oss fysiskt sjuka men det har även gjort oss mentalt sjuka genom att förbjuda oss att umgås, träna, yoga och röra oss i grupper, vilket är det som vi människor mår bra av att göra. Som art är vi ju beroende av att leva i grupper för vår överlevnad.

Men nu så släpper snart allt det jobbiga och vi kan ses och yoga tillsammans igen!

Och som vi har saknat att ses och yoga på plats!!!!

Jag satsar nu ordentligt, och har Medelhavet med sina solbelysta stränder och vårblommor klart i sikt!

Vill du hänga med mig ner till lilla grekiska ön Kalymnos den 27 maj till 3 juni? Jag har slagit samman och inlett ett fantastiskt samarbete med VING, ett av de mest etablerade reseaktörerna i Sverige, med väldigt många år erfarenhet bakom sig. Den 27 maj har jag fått chansen att ta med en grupp lyckligt lottade yogisar ner till Grekland och hålla YOGA – OCH ÅTERHÄMTNINGSRETREATEN “BY THE SEA”, och medan jag står för yoga och innehållet på resan, står proffsiga VING för allt det logistiska och för flygresan! Det är så praktiskt att du bara klickar på bokningen och vips har du en hel resa med flyg och mat och boende samt mycket ärligt yoga fixat och du slipper sitta och leta efter flygmotorer som ger dig bästa priset på flygbiljett. Sen är det bara att visualisera en strand, yoga, sol, glass, hav, grekisk mat och Retsina och längtar efter 27 maj!

Jag och Ving har tillsammans valt ut ett av de hotell som anlitats i flera år av Ving och som har fått väldigt gott omdöme och dessutom lämpar sig för yogaretreaterna: Massouri Beach Kalymnos är det lilla men lyxiga hotellet precis vid havet där vi kommer att skämmas bort i en vecka.

Vi yogar varje morgon och kväll, på morgonen hälsar vi på solen på stranden genom meditation och yoga och efter praktiken bjuder dagen på hotellfrukost och massa egen tid för att vila upp sig: bada, läsa, sola eller promenera till byn som ligger nära hotellet och där du kan shoppa och mysa tillsammans med vänner eller på egen hand. Vi avslutar dagen med mysyoga och Mindfulness samt med god middag.

Det bästa med denna yoga- och återhämtningsresa, som om det inte räckte med allt som jag skrivit ovan är det förmånliga priset – flera andra retreater inom Europa har samma pris men bara för yoga men här har du bland annat flygbiljett inkluderat och dessutom tryggheten att ha ett väletablerat resebolag som arrangör! Du kan känna dig supertrygg och bara njuta av en vecka skön yoga i Grekland från och med att du sätter dig på planet på Arlanda till och med att du kommer hem!

Boka HÄR innan den 28/2 för att bli garanterad din plats då det nu bokas på flitigt igen!

Det kommer att bli fantastiskt!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.