Livias Yoga
Yoga World

Väldigt kort titel på detta inlägg men faktiskt precis det jag vill förmedla idag!

I måndags följde jag en impuls och helt oplanerat bokade jag en heltisdag på en känd och etablerad spa-och hälsoanläggning i Stockholm. Jag hade turen att kunna få en avbokad plats och tillbringade hela min tisdagen där.

Under nästan hela gårdagen var jag alltså frånkopplad från mobil och ingen dator hängde med heller.

När jag tidigare tagit liknande korta pauser från jobbet har min kreativitet oftast kommit igång och tidigare liknande ledigheter har genererat nya idéer.

Men inte igår.

Igår vilade jag helt.

Lite oväntat konstaterade jag att huvudet upplevdes som helt “tomt” dvs inga nya idéer kom och inte heller tankar snurrade runt. Hela den tröttheten som jag drar med sen innan pandemin (inte varit långledig sen 2019) kom liksom över mig, liksom de tunga åren av isoleringen pga viruset och extra rädslan att få en elak virusvariant som inte skulle falla så bra på mig som är i riskgrupp. Men också oron för familjen i Italien och oron över ekonomin m fl andra jobbiga saker som många flera än jag har upplevt under senaste 2,5 år.

Så igår satt jag längre på en gungstol med utsikt över tallskogen och havet och medan jag gungade mjukt fram och tillbaka i min japanska badrock kände jag hur kroppen slappnade av mer och mer. Resten av dagen fortskred i samma lunkande och när jag satt mig på bussen hem igen kände jag mig som en helt ny person, även fast jag bara varit en dag från hem.

I morse åt jag min vanliga (goda!) frukost i en av de vackert blåvita japanska skålar i lergods från jag köpt med mig hem från Yasuragi och kunde fortfarande känna effekten av att bytt miljö och vilat en längre stund både kroppen och sinnet. Oerhört välgörande känsla!

Om du också känner samma trötthet som jag och vill ge dig en paus håller jag tre stycken magiska YOGA- och MINDFULNESS -RESOR under perioden från slutet av maj till början av juli. Teman för dessa resor och längden på dem är olika för att kunna mötas alla behov men gemensamt med dem är det att DU KOMMER ATT VILA och ÅTERHÄMTA HELT på TRE VACKRA PLATSER.

Här har du mina yogaresor, välkommen att skriva till liviwann@gmail.com för mer information och frågor!

  • 27/5-3/6 YOGARESA TILL KALYMNOS, GREKLAND med VING RESOR (du behöver boka denna snarast om du vill med!).

https://www.ving.se/traningsresor/yogaresa/livia-kalymnos

  • 16-19/6 YOGA JOY- STILLHET OCH RÖRELSE. YOGARETREAT på Kollberggården, Öland

https://yogobe.com/se/events/yogareatreat-joy-yoga-och-avslappning-oland

  • 1-3/7 YOGAHELGEN BACK TO NATURE, LYCKHEM- SOUL SPACE, ROSLAGEN

https://yogobe.com/se/events/Back-to-nature-yogaretreat-soul-space

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.