Livias Yoga
Yoga World
KundaliniRestorativeSoul FactoryYin yogaYogamattaYogautrustning

En mjuk och skön yogamatta till min yin-restorative klasser. Kolla hit!

I samarbete med Soul Factory

Yoga är en typ av praktik som egentligen inte kräver så mycket utrustning men å andra sidan kan det vara värt att investera i rätta och bra utrustning som ju bidrar till att vi får en ännu skönare och mer avslappnad känsla och upplevelse när vi utövar yoga.

Idag vill jag tipsa om en nyutkommen merinoull yogamatta som jag har fått chansen att prova under majmånad och som var precis perfekt till min yin-restorative praktik. Jag har också haft glädjen av mattan när jag har praktiserat yoga nidra. Känslan av mjukhet och värme gör det väldigt lätt att slappna av och släppa tag på denna fina matta, såsom du vore helt buren och omsluten av mattan. Trots att det är en yllemattan, väger inte mattan särskilt mycket och är tillverkad i 100% ull från Woolmark, Oeko-Tex. Den har även en greppvänlig undersida som gör att mattan inte glider iväg.

Du kan skaffa denna sköna matta, som blir en bra investering för många år framåt, via Soul Factory och denna länk.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.