Livias Yoga
Yoga World
Rädda havssköldpadda!VälgörenhetWWF SverigeYoga för en god sakYoga for nature

VAR MED OCH HJÄLP TILL ATT BEVARA HAVSSKÖLDPADDORNA GENOM YOGA. WWFs PROJEKT “YOGA FOR NATURE” ÄR TILLBAKA!

Hej! Yoga kan användas till så mycket bra men nu kommer det ett projekt där yoga verkligen kommer till pass. WWFs projekt YOGA FOR NATURE kommer tillbaka för sitt andra år i rad och i år samlar vi ihop pengarna till bevarande av havssköldpaddorna i Medelhavet!

Visste du att bara en av tusen havssköldpaddor (Caretta caretta) klarar sig till vuxen ålder? Därför är det extra viktigt att skydda deras ägg och nykläckta ungar. Vi behöver hjälpa så många vi kan att överleva.

Därför kommer jag, tillsammans med många yogalärarkollegor att hålla donationsklasser kostnadsfritt under februari för att samla in pengar till WWFs arbete för havssköldpaddan. Hela anmälningsavgiften går oavkortat till insamlingen #YogaforNature2023.

Jag kommer att leda en yinyogaklass den 7 februari, klockan 12-13.

Var med och gör skillnad för havssköldpaddan tillsammans med mig!

GÖR SÅ HÄR FÖR ATT DELTA:

Anmäl dig genom att skänka 100 kr och läs mer om hur det fungerar här: www.wwf.se/livia-wanntorp – Zoom-länken till liveklassen får du via mejl.

Pengarna som samlas in går till att skydda havssköldpaddornas boplatser och att utbilda och förse strandvakter med resurser och utrustning. WWF jobbar även med förebyggande insatser mot bränder och erosioner för att skydda Sekaniastranden, en av Greklands allra viktigaste stränder för havssköldpaddorna. Här kläcks tusentals små havssköldpaddor varje vår.

IN OCH BOKA! Tillsammans ger vi nästa generation en chans att också få uppleva levande hav och de vackra havssköldpaddorna. Hoppas vi ses på mattan för en härlig yogastund!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.