Livias Yoga
Yoga World
fötterHöfterYOGA MED LIVIA

Yoga, fötter och SI-leder

Hej!

Hur känns det i din rygg när du står i positioner som nedåtgående hund eller halvbrygga med fötterna parallella och tårna framåtriktade under några andetag? Om du upplever att din korsrygg och dina SI-leder inte riktigt uppskattar att vara kvar i positioner på detta sätt, har jag förslag på hur du kan modifiera dina positioner.

Jag förklarar allt i video här. Varsågod!

Vill du lära dig mer om allt detta är du välkommen på workshop den 25/3 eller den 22/4 till till Bara Yoga Aspudden. Nu på lördag är höfterna och korsryggen i fokus och den 22 april är det fötterna som blir vår fokus.

Du kan också hoppa på mina onlineklasser Yoga Flow. Sju klasser online med start imorgon 23 mars 19.30-20.45.

Välkommen!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.