Livias Yoga
Yoga World
återhämtningMindfulnessMindfulnessbaserad StressreduktionRhodosstressstresshanteringVilaYogaretreat

Yoga och Mindfulness som verktyg till återhämtning – min september-retreat på Rhodos

I en värld som bara går snabbare och snabbare och kraven på oss ökar, kan vår vardag ofta upplevas väldigt stressig. Dagarna och veckorna går i ett rasande tempo och orken sinar.

En klassiker i Sverige är dessutom att vi är lediga i juli i några veckor, går tillbaka till jobbet i augusti och inom loppet av några dagar är vi redan tillbaka de vanliga stressiga dagarna som alltid. I takt med att höstterminen tar vid, ökar återigen krav på att prestera och hantera det enorma informationsflödet som vi alla numera bombarderas av.

I augusti är det nästan som vår juli-ledighet redan är som bortglömd!

Även om det inte finns några quickfix till detta, finns det faktiskt sätt att lära sig att gång på gång aktivt kunna gå tillbaka till ett lugnare sinnestillstånd och återhämtas på kvällen efter en stressig dag på jobbet och under helgerna.

Men du behöver verktyg till att hantera stress!

Den 3 september har du möligheten att följa med mig på min första stresshanterings yogaretreat på Rhodos, under vilken du får återhämtning och vila med sol och bad, god mat tillsammans med många verktyg som hjälper dig att navigera i vardagen. Genom att omvandla stress till harmoni kan du återfå balans och ett finna ett inre lugn i vardagen, även när denna är stressig.

Tillsammans kommer vi under denna retreat att praktisera återhämtande tekniker som somatisk yoga, meditation och mindfulness dagligen. Retreaten bjuder på två workshops om stresshantering där vi övar oss på att balansera vår vardag och lättare återfå kontroll efter stressiga perioder genom enkla och effektiva verktyg som affirmation, visualisering och övningar i mental.
Du som väljer denna retreat får en skön paus och kan samla kraft och energi inför kommande vinter. Du kommer att få med dig konkreta verktyg för att kunna leva i ett lugnare tempo.

Låter det som en god investering för att starta upp hösttermin med nya redskap till att leva bättre?

Välkommen att läsa mer om programmet och boka HÄR!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.