Livias Yoga
Yoga World
LIVET

Yogaresurser

God kväll och hur mår alla idag?

Jag skriver nu när jag har några minuter ledigt innan jag ger min första ONLINE LIVE KLASS i Yin/Restorative och YOGA NIDRA för flera än vad jag tidigare gjort på SKYPE…. håll tummarna för mig snälla, att allt det tekniska funkar och katterna inte börjar bråka… 😉

Under dagarna har många kända (och mindre kända) yoga-och meditationslärare delat med sig sina yogaresurser som hjälp för dig som är hemma dessa tider.

I mitt tidigare blogginlägg delade jag länken till ett online home retreatpaket som Jack Kornfield och Tara Brach satt ihop tillsammans.

Här kommer det några tips till (finns mycket mer och detta är bara ett axplock) som jag har sammanställt åt dig.

_ Tara Brachs online (Udemy) kurs “Mindfulness for anxiety and sleep” finns gratis ännu 1 dag. Den är bra!

_ Sharon Salzberg COVID-19 Resource-paket innehåller många bra guidade meditationer för att finna styrka igen och känna mer hopp.

_Christopher Wallis Hareesh har delat med sig en fin Spotify lista över Shiva Mantras och jag har lyssnat på större del av dem, superbra!

_Varje kväll vid 22-tiden kan du sjunga OM och Gayatri mantra med mig och cirka 1000 andra yogisar ute i världen. Det är Deva Premal och Miten som håller i det och jag har känt stor gemenskap alla gånger jag kunnat vara med. Jag är där nästan varje kväll….

SKÖT OM DIG OCH STOR KRAM! <3

HÅLL KONTAKT ONLINE PÅ ALLA SÄTT! DU ÄR INTE ENSAM!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.