Livias Yoga
Yoga World

Om

Hej och välkommen till min blogg!

Jag heter Livia Wanntorp, jag är certifierad Yogalärare i Virya Yoga med över 500-timmars av denna typ av yoga som bakgrund (E-RYT-500 och YACEP). Då jag älskar att lära mig nytt har jag sen gått vidare och studerat andra yogaformer som t ex Embodied Yin som jag certifierad i och Restorative yoga med Judith Hansen Lasater som jag nu håller på att certifiera mig i. Vid sidan av mina yogastudier har jag även förkovrat mig i andra metoder som jag tycker tillför nya dimensioner i den yoga jag praktiserar och undervisar. Jag har studerat Feldenkraispedagogik och somatics som jag har även gått i utbildning i; jag är certifierad Functional Range Conditioning (FRC) som är den mest moderna av alla metoder inom träning vi har idag och som jag integrerar gärna i den yoga jag undervisar. För tillfälle studerar jag dessutom dels med Donna Fahri och med Bonnie Bainbridge Cohen och Body Mind Centering- skolan.

Av allt detta föds Livias yoga dvs en egen stil som har element av allt det jag lärt mig under åren.

Denna termin studerar jag också till avspännings-och stresspedagog vid Sverigehälsan samt yogafilosofi och historia vid Göteborgs universitet.

Som mitt förnamn skvallrar om är jag italienska från kuststaden Genova men har tillbringat halva livet i Stockholm där jag fortfarande bor och trivs bra. Under dessa år har jag inte bara hunnit att bli yogalärare utan jag har även tagit ut en Doktorsexamen och en docenttitel i biologi (botanik=läran om växter) vid Stockholms universitet och skaffat familj. Jag har också studerat och jobba som personlig tränare, kostrådgivare, hälsocoach och Mammamagetränare.

Idag driver jag mitt yogaföretag Livia’s yoga (och underhåller mitt Instagramkonto@livias_yoga) som erbjuder yoga workshops, retreater, PT-yoga och yogakurser.

Att förmedla yoga är bland det roligaste och viktigaste jag vet! En blogg som handlar om yoga känns därför helt rätt och jag hoppas du kommer att vilja följa mig här i min yogaresa.

Om du har hamnat hit på Yoga Worlds bloggarsida eller om du kanske sitter nu och bläddrar på senaste numret av tidningen är du antingen redan intresserad av yoga eller så kanske är du bara nyfiken på yoga. Till mig får du gärna vända dig om du vill ha tips eller har frågor om hur du kan börja med yoga. Då jag har ett riktigt stort intresse i yoga, läser jag dessutom gärna böcker och information på webben samt går ofta workshops och kurser som jag sen skriver om här.

Jag kommer att göra mitt allra bästa till att svara, inspirera och motivera dig till ”mer yoga”!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.