Livias Yoga
Yoga World

Om

Hej och välkommen till min blogg!

Jag heter Livia Wanntorp, är certifierad Yogalärare i Virya Yoga med över 500-timmars licens (RYT-500) med bland annat Rehab yoga som specialitet.

Som mitt förnamn kanske skvallrar om är jag italienska från kuststaden Genova men har tillbringat halva livet i Stockholm där jag fortfarande bor och trivs bra. Under dessa år har jag hunnit en hel del; jag har tagit ut en Doktorsexamen och en docenttitel i biologi (botanik=läran om växter) vid Stockholms universitet och skaffat barn, katt, bil och hus. Jag har också under tiden insett att jag egentligen ville jobba med människor snarare än med växter som var min forskningsinriktning. För c. 10 år sen bestämde jag mig därför att lämna forskarkarriären och jag skolade om mig till personlig tränare, kostrådgivare, Mammamagetränare och yogalärare.

Idag driver jag mitt hälsoföretag Livia Fitness (och underhåller mitt Instagramkonto livia_fitness) som erbjuder främst yoga (inklusive PT yoga, föreläsningar i mindfulness, kurser och workshops i yoga. Jag arbetar också deltid som kursadministratör på Stockholms universitet.

Att lära ut yoga genom klasser och workshops och att ge tips på en mer hälsosam livsstil är bland det roligaste och viktigaste jag vet. Därför föreläser jag också och undervisar på kurser samt skriver för allmänheten så ofta jag bara får chans.

En blogg som handlar om yoga i Yoga World känns helt rätt just nu och jag hoppas du kommer att vilja följa mig här i min yogaresa.

Om du har hamnat hit på Yoga Worlds bloggarsida eller om du kanske sitter nu och bläddrar på senaste numret av tidningen är du antingen redan intresserad av yoga eller så kanske är du bara nyfiken på yoga. Till mig får du gärna vända dig om du vill ha tips eller har frågor om hur du kan börja med yoga. Då jag har ett riktigt stort intresse i yoga, läser jag dessutom gärna böcker och information på webben samt går ofta workshops och kurser som jag sen skriver om här.

Jag kommer att göra mitt allra bästa till att svara, inspirera och motivera dig till ”mer yoga”!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.