Livias Yoga
Yoga World
Rädda tigrarna!VälgörenhetWWF SverigeYoga för en god sakYoga for nature

VAR MED OCH HJÄLP TILL ATT RÄDDA TIGRARNA GENOM YOGA. YOGA FOR NATURE ÄR HÄR!

Foto lånad från WWF Sverige

Hej

Visste du att i början av 1900-talet fanns det omkring 100.000 vilda tigrar, men 2010 var de endast runt 3.200 individer kvar? Tack vare kraftfulla naturvårdsinsatser har utvecklingen vänt och tigrarna ökar igen, men i flera sydostasiatiska länder har antalet minskat så pass mycket att de håller på att försvinna från dessa områden.

Vill du hjälpa WWF Sverige att verka för bevarandet av de vilda tigrarna i Sydöstasien?

Under hela februarimånaden uppmärksammar WWF Sverige denna ståtliga däggdjur och samla pengar till insatser riktade till dess bevarande.

Jag och flera andra yogalärare i Sverige har anslutit oss till kampanjen YOGA FOR NATURE och stödjer projektet genom att erbjuda yogaklasser som du kan boka dig på för bara 100 kr (eller mer om du kan och vill).

Måndag 28 februari kl 12-13 håller jag en online yin yoga klass med yoga nidra för att samla in bidrag.

👉 GÖR SÅ HÄR FÖR ATT DELTA:

1) Anmäl dig till passet genom att bidra med 100 kr (eller mer) till WWFs arbete HÄR:

2) Din anmälan behöver göras senast klockan 15 den 26 februari.

Länken till passet får du på mejlen någon dag innan det är dags.

Pengarna som vi tillsammans samlar in går till WWFs tigerarbete för bättre skydd, restaurera och utöka tigrarnas livsmiljöer, stoppa tjuvjakten och minska efterfrågan på tigerdelar.

👉 IN OCH ANMÄL DIG! Nu gör vi det här tillsammans så att nästa generation också får uppleva en värld med majestätiska tigrar. Hoppas vi ses på mattan för en härlig yogastund! 🧘🏽‍♀️🧘‍♂️


Välkommen!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.