Livias Yoga
Yoga World
GiveawayTävling

GIVEAWAY! Vinn fina boken “Yoga och Tantra” av Tova Olsson!

Dessa dagar sammanställer jag färdigt materialet till min nya Yogahistoria-och filosofikurs som snart kommer att erbjudas på Axelsons Institute.

Det är riktigt roligt och det känns så bra att kunna dela med mig till andra yogalärare av det jag har lärt mig under åren på universitet och genom Yogic Studies, yogaskolan där jag ännu studerar till motsvarande av en Master i Yogafilosofi!

Nu har du chansen att vinna en fin och lättläst bok i yogafilosofi som jag har en extra kopia av.

Jag recenserade Tova Olssons bok “Yoga & Tantra” för några månader sen här på bloggen och HÄR kan du läsa min recension. Boken är verkligen en bra introduktion till ämnet!

Reglerna för tävlingen är enkla:

  1. Gå till Instagram och följ @livias_yoga
  2. Gilla min reel om Giveaway
  3. Berätta gärna varför just du ska vinna
  4. Du ökar dina chanser att vinna om du även taggar en vän som också börja följa med mig på @livias_yoga

Vinnaren dras på söndag 28/5, informeras i ett privat meddelande vid Instagram och får boken hemskickad på posten (OBS kan bara skickas inom Sverige).

Lycka till och kram!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.