Livias Yoga
Yoga World
Awakening the spinerörlighetryggYoDa festivalYoga and Dance festivalYoga festival

Awakening the Spine (kolla längst ner för videoteaser…) på YoDa – Yoga och Dance Festival 2019

Så superpepp att det alldeles snart är dags! Årets Yoga och Dance Festival är tillbaka den 1-3 november på bästa Balettakademien i Stockholm! Både jag och många andra yoga- och dansvänner är med och kommer att hålla sina bästa yoga och dansklasser för dig!

Vad är YoDa-festivalen då? För dig som inte tidigare varit med är denna en två och ett halv dagar lång festival dit du kommer som du är, du behöver inte förboka klasser, och du går på så många klasser du vill under den eller de dagarna du har biljett för.

Det finns både mat och fika på plats och utanför byggnaden, då festivalen är centralt placerad i stan, och det kommer också att finnas en basar med “sånt som man ibland bara måste ha…” 😉

Och så finns vi! Alla lärare och artister, ingen nämnd och ingen glömd, vi är på plats för att guida in dig genom sköna, svettiga eller mjuka klasser och workshops. Musiken, färger och gemenskap är centrala under hela festivalen.

Det är det som i korthet är YoDa festivalen!

Och jag är där hela helgen som presentatör av egna klassen “Awakening the Spine”, i år sponsrad av bästa Yogia. <3

Min klass, som fokuserar på ryggen som gör integreringen av överdelen och underdelen av kroppen möjlig, är på lördag klockan 16.30. Kom du med!

Och jag kommer också att blogga om eventet och på plats är också flera av oss bloggare som Vevve och Linda Sofie!
Kom du också med!

Hoppas vi ses! Kom gärna fram och hälsa även om du inte hinner komma till min klass, jag är på YoDa hela helgen och även på ena av de flera Master klasser på fredag den 1 november!

Här kan du lösa biljetterna. Och här nedan kan du redan nu se en teaser om några av de rörelser vi kommer att göra på klassen 😉

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.