Livias Yoga
Yoga World
Yin och YangYin yogayogalärarutbildning

Lång paus från bloggen men nu är jag tillbaka! Snart startar min första Yinyogalärarutbildning!

Ibland händer det att livet kommer emellan….ganska ofta faktiskt händer detta. Alla. Hos mig förändrades i princip hela livet i mitten av augusti då min mamma oväntat lämnade jorden för alltid.

I samband med detta kom bloggen precis som flera av mina då pågående projekt att ta en vilopaus då när livet kommer emellan på detta sätt tar även kreativiteten och lusten att inspirera andra en paus.

Men livet vänder som vi alla vet- det är egentligen alltid bara en fråga om tidsperspektiv… och nu är jag tillbaka även här och kan berätta om en dröm som har gått i uppfyllelse….

Som kanske ni har sett på mina sociala medier, har jag ända fram till augusti arbetat lite bakom kulisserna av Axelsons institutet med kursutveckling av en ny yogafilosofikurs som kommer att släppas under senare delen av 2023 och som jag även kommer att hålla i. Bara detta är ju helt fantastiskt!

Men så hände det magiska! Jag blev tillfrågad att även ta över ansvaret för Yinyogalärarutbildningar vid samma skola, ett uppdrag som jag har accepterat och kastat mig in med enorm engagemang och passion!

Äntligen går en av mina större arbetsdrömmar i uppfyllelse och jag nu kommer att kunna bidra till utvecklingen av nya duktiga yogalärare och “facilitators” som kan vara av hjälp för många andra människor!

Så om du sett mig mindre här är det detta fantastiska men ansvarskrävande uppdrag som jag främst hållit fokus på under senaste månaden. Men nu är jag tillbaka här på Livia’s yoga blogg….

Kram!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.