Livias Yoga
Yoga World
ÅterhämtningSkärgårdSmådalarö GårdSpaVilaYoga & spaYogaretreat

Mindfulness- och avslappnings helg vid Stockholms skärgård 24-25/11!

8 augusti idag och många har gått tillbaka till sina jobb …regnet smattrar smått utanför våra fönster och vi kanske undrar var sommaren har tagit vägen. Det kanske känns lite deppigt eller….det är nu då vi behöver vända på vår attityd, försona oss med årstiders växling som sker oberoende om vi vill eller inte och faktiskt börja längta efter allt fint som vi har framför oss denna höst. Känns det som du inte har så mycket fint framför dig? Då kan bokning av en lyxig mini yogaretreat vid skärgård faktiskt vara ett sätt att aktivt skapa sig något att se fram emot till!

Den 24-25 november planerar jag att åka tillbaka till Smådalarö Gård som är en av de finaste och nyaste renoverade hotellen vid havet vid Stockholms skärgård och en anläggning som är känd för sitt avslappnande spa och sin goda och vackra mat.

Som kronan på verket har Smådalarö Gård dessutom en fin yogastudio där en mindre grupp av yogisar kan få avnjuta långa klasser av yoga samt meditation.

Nå vad säger ni? Någon som vill komma med mig? Det blir yoga, meditation, spa, två rätters middag, egen tid, lyxiga rum som du själv väljer ut typen av. Mitt i mörkaste månaden, tar vi hand om oss på bästa sätt!

Deadline för att boka är redan den 23/10 och antalet platser är begränsat.

Här kan du läsa mer om helgen. Du bokar och betalar först yogadelen till mig. Efter det får du en kod som du kan använda dig av för att välja den typen av rum som du önskar.

En fantastisk upplevelse utlovas!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.