Livias Yoga
Yoga World
AvslappningSmådalarö GårdVilaYogaYogaretreat

Yoga förenar! Ännu en fin retreat på Smådalarö Gård

Jag är precis hemkommen från två magiska dagar på Smådalarö Gård där jag höll för andra året i rad min yoga-och avslappningsretreat “Relax and Renew. I dessa mörka tider med så mycket hemskt som händer i världen känns det så otroligt fint att ha fått uppleva varm gemenskap, glädje och mycket skratt tillsammans med en grupp av underbara tolv yoginis! En retreat är ett unikt tillfälle att mötas och under denna retreat var det till och med många otroliga sammanträffanden och flera av deltagaren med gemensamma bekanta. Ett par fina yoginis hade till och med haft mig som labassistent under den tiden jag undervisade på Stockholms universitet…. för si och så 100 år sen!

Ramen för denna retreat var en riktig häftig anläggning. Smådalarö Gård är välkänd för sin utsökta service och gästvänlighet. Vart du än går på hotellet finns det vänliga människor som ler och hjälper dig med det du än behöver, och alla visste att “där var Livia och alla yogisar”. Bara det att anläggningen endast boka in en retreat varje helg, för att kunna ta hand om retreat-deltagarna maximalt, talar för bästa kvalitet!

Vi har yogat på fina Minerva-studio och kört två längre klasser, ena på kvällen med mjuka rörelser, somatiska meditationer och yin restorative; och den andra på förmiddagen, en klass av mer dynamisk typ men fortfarande centrerad kring en typ av funktionell yoga där upplevelsen i kroppen går före estetiken, som är Livia’s yoga signum 🙂

Middagen bjöd på utsökt vegetarisk, italiensk mat (utan att jag föreslagit det… 😉 och flera modiga yogisar till och med kallbadade i havet och bastade efter maten!

Efter en dunderfrukost med allt man kunde önska sig och lite till, besökte vi Smådalarö Gårds nybyggda SPA. Så häftigt att få bada i varma bad utomhus medan snön faller ner, en sån kontrast mellan kylan och värme, och så vackert med naturen kring sig.

Ja, vad mer kan jag säga? Retreaten gick väldigt bra och det är med en känslan av stor tacksamhet till alla yogisar och till den superduktiga teamet på Smådalarö Gård som jag nu skriver detta inlägg från min soffa. Vilken boost!

Nästa år kommer jag tillbaka Smådalarö Gård! Vi har en deal!

Tack till Mia för alla fina foton!!!

Tack till Soul Factory for min outfit 🙂

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.