Livias Yoga
Yoga World
böckersommar med yoga

Denna sommar läser jag….

Här är de böckerna som jag har tagit med mig ner till Italien 🙂 Vi får se om jag hinner med alla eller om jag får fortsätta med någon av dem till hösten….

  1. Än så länge kan jag bara berätta om Peter Blackabys fantastiska bok “Intelligent yoga”. Den boken måste du bara läsa om du undervisar yoga!
    Skriven av en Iyengar yogalärare som inom tid har förstått att det är viktigare att anpassa yoga till sin kropp än att aspirera till en enda alignment för varje position. Denna bok är precis proppfull med intressanta reflektioner om vad det är vi undervisar och varför vi gör det.

Jag älskar denna bok!

2. Fascia: what it is and why it matters av David Lesondak är också med eftersom fascia alltid är spännande att läsa om.

3. Matt Kahns andra bok: “Everything is here to help you” ser jag fram emot då hans första bok var så bra!

4. “The complete guide to yinyoga” av Bernie Clark. Dags att läsa även denna bok av Bernie efter att älskat hans tidigare “Your body your yoga” och “Your spine your yoga” som är suveräna.

5. Bruce Liptons “The Biology of belief” har några år på skaft men jag har missat den så det är på tiden jag läser den efter att så många har citerat denna.

Jag har också med mig två digitala böcker och det blir spännande att kolla hur det är att läsa böcker på detta sätt då jag aldrig gjort det.

Det är:

6. Magnus Fridhs senaste bok “Att vara stilla när allt skyndar” som jag tror blir perfekt för sommaren och som jag skrivit om här.

Och

7. Mary Bonds “Your body mandala” som jag hörts talas om men vet egentligen inte så mycket om….den dök upp gratis på Kindle för ett par veckor sen så varför inte ladda ner boken?

Vilka böcker läser du denna sommar?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.