Livias Yoga
Yoga World
Börjar hösten medEn dags retreatHöstretreathöstyogaTrädgårdsretreat

Vila i all ära men nu behövs det mer RASA – the juiciness of life!

God morgon! Länge sen jag skrev här då jag faktiskt har varit lite ledig och vilat mycket emellan mina yogaklasser. Vila är behövlig och något som många av oss inte har tillräckligt av till vardag. Men så vet vi också att vårt nervsystem “gillar” balans mellan att vila och att göra, det parasympatiska och det sympatiska, stillhet och action. Både delarna är liksom viktiga och nervsystemet strävar efter kontinuerlig balans mellan dessa två olika tillstånd.

Så efter vilan behöver många av oss nu det som min lärare i klassisk tantra brukar benämna RASA – själva juiciness i livet, det som gör oss aktiva och glada, det som utvecklar oss och få oss att känna levande!

För mig är detta mitt YOGA-JOBB!

Så till hösten är jag så väldigt glad att igen kunna erbjuda klasser in real life vid sidan av mina onlinekurser för er som inte bor nära de ställen där jag erbjuder yoga på plats.

OCH

I år lanserar jag också en dags retreaten “Välkommen hem till min trädgård” som är en dag hemma hos mig vid Vallentunasjö!

Vad vi gör under denna dag? Vi yogar och mediterar både på morgonen och eftermiddag i min stora trädgård med Vallentunasjö som bakgrund; vi besöker vikingplatsen Arkils tingstad med sin häftiga runsten och vid skogen intill denna håller jag skogsbad och mindfulness meditation. Det ingår god lunch och fika från Vallentuna Stenugns bageri. Badmöjligheter ges under dagen och du vet kanske att bryggan ligger bara 5 minuter eller få steg från mitt hem!

Kolla här!

Boka “VÄLKOMMEN HEM – EN DAGSRETREAT”! Tre tillfällen att boka: 21/8, 28/8 & 4/9

En hel dag meditation, mindfulness och yoga utomhus, visst låter det härligt? Och det är inte vilket ställe som helst! Lördag den 21/8, 28/8 och den 4/9 öppnar jag grinden till min trädgård vid unika Vallentunasjö!

Du kommer hem till MIN TRÄDGÅRD antingen kommunalt eller med bil (finns mycket parkeringsplats!) och har med din egen yogamatta, en filt/kudde och andra props som du vill använda till yoga, kläder efter vädret, baddräkt, och glatt humör.

Morgonen bjuder på en lång klass med meditation, andningsövningar och dynamisk yoga ute på gräsmattan i min trädgård, följt av lunch – matig och helt sagolikt god macka från Stenhusbageri + valfri läsk/vatten. Efter det ger vi oss ut på utforskande och promenerar nere till Arkils tingsstad med sin häftiga vinkingsrunsten, bara en kvart från mitt hem. Vid denna heliga plats blir det Mindfulness promenad och meditation.

Väl hemma igen blir det kaffe och fika. Du som vill bada kan lätt göra det från bryggan här som är bara 5 minuter från mitt hem (det kommer finnas tid för att simma!).

Dagen avslutas med en lång klass Yin restorative och Yoga nidra.

Investering för två långa meditations-och yogaklasser, lunch och fika, guidad promenad vid vikingastället samt Mindfulness meditation är 1500 skr och anmälan är bindande (läkarintyg ger alla pengarna tillbaka). Vid regn hittar vi annat datum.

Max 6 personer/tillfälle.

Du bokar genom att skriva till liviwann@gmail.com senast en veckan innan den lördagen som du vill komma.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.