Livias Yoga
Yoga World

Hej alla!

Lite mindre verksamhet här på bloggen för tillfälle. Det är ju juli och många av oss – jag inkluderad – har tagit en paus från undervisning och jobb.

Vi behöver alla denna längre paus för att kunna tycka att det är roligt att börja om med våra arbeten till hösten!

Och sensommaren till hösten 2022 bjuder på en mängd olika roliga yogaevents, ifall du antingen vill förlänga din sommar eller om du inleder din höst med yoga.

KOLLA HÄR!

  1. ALLA LÖRDAGAR I AUGUSTi erbjuder jag en dagsretreater i min stora trädgård! I fjol blev dessa retreater väldigt uppskattade så jag bestämde mig för att erbjuda nya tillfällen att yoga och meditera tillsammans ute i friska luften i en exklusiv liten grupp på 5-6 personer i mitt hem! Lunch och hembakat ingår också! HÄR kan du läsa mer om HEMRETREATERNA vid Vallentunasjön.
  2. Den 3-10 SEPTEMBER har du ny chans att följa med mig ner till Grekland. Vi flygs ner till tjusiga Porto Galini på Lefkas denna gång inom regi av fantastiska Ving resor! MER INFO OCH BOKNING HÄR!
  3. Den 15 september startar jag upp mina uppskattade online yogakurser! Om du bokar inom 31 juli får du 500 kr rabatt på ordinariepris! Du kan komma på: Meditation, yin restorative och yoga nidra kl. 18-19.15 och Flow – en vinyasa flow kurs kl. 18.30-19.45. BOKA genom att skriva till mig på liviwann@gmail.com

VÄLKOMMEN PÅ EN SENSOMMAR OCH HÖST SOM ÄR RIKA PÅ YOGA!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.