Livias Yoga
Yoga World
höstyogaInspirationnybörjaryogakursersommaryogakursYogaYOGA MED LIVIA

Jag siktar mot en strålande yogahöst med sommarkänslan kvar!

Hej! Jag är tillbaka både hemma i Sverige och här på bloggen!

Om du har följt mig på mitt Instagramkonto @liviasyoga under juli, har du sett att jag varit i mitt hemland Italien där jag både brukar semestra och besöka min familj. I år blev familjeumgänget dock tyvärr av ett annat slag än vanligt då min pappa plötsligt insjuknat i staden Genova där familjen bor. Så jag har tågpendlat fram och tillbaka mellan Genova (för att vårda pappa) och lilla byn Dolceacqua där mina farföräldrars gamla sommarhus ligger och där jag i vanliga fall tillbringar mitt sommarlov. Det har varit en svår juli på flera sätt speciellt mentalt även om det har även funnits fina soliga dagar vid Medelhavet emellanåt.

Mina farföräldrars by Dolceacqua <3

På grund av sommarplaner ändrats blev också de videosekvenser som jag tänkt spela in i Italien och publicera här på bloggen också färre. Tiden och orken att skriva blogg försvann tyvärr pga den uppkomna jobbiga livssituationen. Livet kom ikapp, som man brukar säga.

Men nu är jag som sagt tillbaka och jag ska försöka återuppta mina bloggrutiner. Jag hoppas du vill fortfarande hänga med mig! 🙂

Sommar: en paus från undervisning

Precis som det däremot var planerat blev det en paus från undervisning av yoga för mig. Det är viktigt, tycker jag, att då och då lägga in såna pauser för att hinna återhämta och för att skaffa ny inspiration inför nya terminen. Som yogalärare ger man mycket hela tiden till andra och även om man kan bli mycket inspirerad av att undervisa, är det enligt min erfarenhet en bra investering att ibland pausa och ladda om.

Det är också, i min erfarenhet, under dessa pauser som vi kan bli mer kreativa. När vi skapar mer ledig tid och öppnar upp för att tänka “brain-storma” fritt, kan det komma nya idéer till oss eller så kan vissa halvfärdiga projekt plötsligt kristallisera. Och så blev det för mig också denna sommar….så stay tuned för flera nya höstevent som jag snart kommer annonsera ut! Det blir superkul!

Sommar-och höstkurser i nybörjaryoga

Den allra första yogaeventet som jag håller i är en fem-kvällars immersion eller intensiv kurs om yoga som riktas till alla som är nya på yoga och nyfikna. Ni kanske inte känner för att börja direkt på studio… och då är en kort kurs i en mindre grupp av likasinnade ett superbra sätt att komma igång med yoga – kolla här om du är intresserad! Under kursen som startar den 12 augusti i regin av Studieförbundet vuxenskola Danderyd kommer du att få smakprov på alla de aspekter som yoga bjuder på, från de fysiska positionerna (asanas) till andningsövningar (Pranayama) och olika typer av meditationer samt en kort introduktion om yogas historia och filosofi. Jag följer en ram för kursen men min undervisningsvana tillåter mig att forma kursen vid gruppens önskemål 🙂

För dig som däremot vill gå en längre introduktionskurs i yoga är jag så lyckligt lottad att kunna erbjuda ytterligare två nybörjaryogakursalternativ under höstterminen; du kan antingen hänga med mig på söndagar vid Earth Yoga i Täby eller på torsdagar vid Yogarummet, vilka är de två fina studion som jag kommer att undervisa mest på under hösten (kan bli flera studion dock…).

Tyvärr är alla tre kurser här i Stockholm då jag bor här MEN om du bor annanstans i Sverige och önskar praktisera med mig kommer jag under hösten att återuppta min workshops turne’. Hör av dig till mig om du vill att jag också kommer till din stad!

Så låt oss nu ha kvar sommarkänslan men också börja längta efter nya sensommar- och höstyogaaktiviteter! Det blir en fantastisk YOGAHÖST!<3

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.