Livias Yoga
Yoga World
Hips don't lieHöfterrörlighetStyrkaworkshop

En lördag tillägnad HÖFTER – premiär på terminens workshop “Hips don’t lie”!

Foto: Anneli Mahara

Så var det dags för att börja turnera igen! Det låter alltid lika kul att skriva eller säga det 😉 och jag älskar verkligen att åka runt i Sverige och hålla mina workshops!

Foto: Anneli Mahara

Denna terminens nya workshop handlar om höfter som rent skelettmässigt inkluderar bäckenet och lårbenen. Denna region kan upplevas som stel eller göra ont, och det finns också mystik kring höfter och myten av “vi lagrar spänningar i höfter”. Utan att förminska de riktiga problem som många tyvärr erfar i höfterna, finns det faktiskt så vitt jag vet inte några forskningsstudier som ännu kan stödja detta påstående. Men många har höft/ryggproblem som är konkreta.

Foto: Anneli Mahara

Alltså är det viktigt i vilket fall som helst att utforska hur det är med styrka i höftflexor och höftextensorer samt med rörlighet i höftlederna. Vi kanske behöver jobba på med den ena av dessa kvalitér i kroppen eller kanske behöver vi jobba på med både rörlighet och styrka.

I min workshop “Hips don’t lie – höfter för starkare och rörligare höfter” går vi genom allt detta och idag hade det äntligen blivit dags att sparka igång hösten och vintersturnén på denna nya omgång av workshops.

Foto: Anneli Mahara

Så under tre timmar (som gick i ett nafs) avhandlade vi det mesta och lite till om ämnet HÖFTER och vid kl 16 sa jag tack och hejdå till 26 nöjda och trötta deltagare – STORT TACK TILL ALLA SOM KOM IDAG! – som lämnade Kroppsverkstan i Hammarbyhöjden med starkare och mjukare höfter!

Själv går jag snart och lägger mig nu och det gör jag med ett brett leende på läppar och återigen ett klart tecken på att det är det här som jag bör fortsätta jobba med – jag älskar att förmedla yoga! <3

Nästa planerade datumen för workshop är:

5 oktober: My Sangha Shala i Gävle.

6 oktober: MoYoLo i Enköping. FULLBOKAD! – reservlista.

26 oktober: Yoga med Theres i Eksjö.

Skriv till mig om du vill att jag kommer till din stad och studio!

Foto: Anneli Mahara

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.