Livias Yoga
Yoga World
KollberggårdenÖlandYOGA MED LIVIAYoga-och blomvandringsresorYogaretreat

Yoga och växter på Öland=sant. Häng med på yoga-och vandringsretreats!

Ni vet när man känner att man verkligen vill göra något som man tror på till 100%?

Idag föddes ett nytt koncept på yogaretreat där jag känner att “mina två världar” och mina kompetenser kommer båda till pass samtidigt.

Jag har under väldigt många år tidigare jobbat som botanist dvs jobbat med vilda växter. Visserligen forskade jag på tropiska lianer 😉 men i många år har jag också undervisat på kurser i floristik där man lär sig Sveriges vanligaste växter, hur man identifierar dem samt deras namn på latin.

Sen bytte jag karriär och blev så småningom yogalärare. Biologi som jobb försvann då från mitt liv 🙂

Men nu till hösten tänker jag väcka upp mina tidigare botaniska kunskaper och guida dig inte bara genom yoga utan också genom rogivande vandringar på Ölands fantastiska Stora Alvaret där vi både kombinerar mindfulness och växter.

Det blir: YOGA- och VANDRINGS RETREAT på ÖLAND!

Hur låter det?

Två möjligheter att åka ner med mig till Malins fantastiska Kollberggården på Öland: antingen på sensommaren 27-30 augusti eller i början av hösten 10-13 september, och den senaste av dessa två är en resa för dig som behöver yoga med mer stöd och ett lugnare vandringstempo.

Hänger med mig ner till Öland på yoga- och vandrings retreats! Boka och ställ frågor om resorna här och här!

Blir magiskt!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.