Livias Yoga
Yoga World
onlineonline-kursOnlineyogaVår 2022YOGA MED LIVIA

Yoga på plats eller online? – eller varför inte både och! Vi kollar läget inför våren 2022

Det är bara ett par veckor kvar av 2021, ett år som för mig och säkert flera har varit bland de tyngsta upplevda på länge. Jag och många av mina småföretagarkollegor samt yoga-entreprenörer går och fundera angående nästa terminens verksamhet. Ska vi fortsätta erbjuda onlinelösningar eller satsa helt på yoga live i små grupper? Vad kommer ni, älskade yogisarna, att välja?

Det känns som den senaste frågan är väldigt svår att besvaras ännu. Det råder ingen tvekan på att vi vill och behöver kunna ses och yoga tillsammans igen. Rent biologiskt behöver vi ses och umgås i grupp för att klara överlevnad och många är de studier som har visat att ensamheten (när man själv inte har valt det) under en längre tid, är ett tillstånd som inte bra för vår hälsa.

Men så vet vi inte ännu hur mycket på vi kommer att få umgås i januari plus att några av oss kanske till och med behöver vara lite extra försiktiga med just detta, oberoende av restriktionerna.

Med detta som bakgrund har jag själv landat i en hybridlösning för nästa terminen; jag kommer dels att starta upp flera kurser för små grupper vid mysiga nyöppnade Studio Prana, som jag tidigare berättat här, samtidigt som jag erbjuder två onlinekurser för dig som inte bor i Stockholm eller som av annan anledning föredra att fortsätta yoga online ännu en termin.

På ONSDAGARNA med start 12/1 kan du välja mellan en kurs i BREATHWORK (andning), YIN RESTORATIVE och YOGA NIDRA kl 18-1915 OCH en kurs i HATHA YOGA FLOW enligt VIRYA METODEN kl 1930-2045.

Jag har skapat ett par möjligheter om hur du kan gå kursen. KIKA HÄR!

Jag tror att detta kommer att bli så bra! HUVUDSAKEN ÄR ATT DU HÅLLER IGÅNG MED YOGA!

Kram till alla!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.