Livias Yoga
Yoga World
Hatha yoganybörjaryogakurserOnlineyogaOnsite yogaRestorative yogaVår 2023Yin yogaYOGA MED LIVIAYoga Nidra

BÖRJA YOGA MED MIG TILL VÅREN! Här ser du var jag kommer att vara

Hej!

Har du funderat på att testa yoga eller du kanske har kört yoga förut men kommit bort och vill tillbaka?

Jag har haft och har ännu en uppskattad serie över yogapositioner i tryckta versionen av Yoga World där jag visar hur du kan anpassa var och en av yogapositionerna till det du behöver för stunden. Jag har också visat hur en och samma position kan bli väldigt aktiv eller utvilande beroende på det du har för syfte med din yogapraktik då.

Det jag tyvärr inte kan visa dig i tidningen då det inte går, är hur du kan få en mer effektiv och bredare andetag med hjälp av yoga, hur du rör och håller igång din fascia genom att praktisera, och hur du övar ditt fokus och koncentration när du mediterar samt när du rör dig genom upprepade rörelsesekvenser.

Men som tur kommer min yoga tillbaka nästa termin och här kan du se var du kan hitta mig!

*Du kan yoga ONLINE med mig på TORSDAGARNA med start från 19/1. Välj mellan:

Klockan 18-1915 YOGA-RO – en lugn, utvilande och skön klass där vi utövar meditation, yin restorative och yoga nidra.

Klockan 1930-2045 YOGA-FLOW – en flödande Hathayogaklass där andning och rörelse vävs samman i ett medvetet flöde.

BOKA GENOM ATT SKRIVA TILL MIG till liviwann@gmail.com Om du bokar din plats innan 31/12 får du 500 kr rabatt på kursen!

*Du kan även yoga ONSITE med mig vid ANICCAYOGA i Näsby Park från från och med veckan 2.

Klockan 1730-1830 TISDAGAR- HATHA -YOGA

Klockan 17-1815. SÖNDAGAR- YINYOGA

*Du kan också lära dig YOGA från scratch – NYBÖRJARYOGA- vid Aspuddens BARA YOGA kl 1915-2030 från och med veckan 3.

Boka onsite-kurserna genom att navigera fram till respektive kurs och studion.

Jag hoppas så att vi kommer att yoga ihop nästa termin!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.