Livias Yoga
Yoga World
Compassionmental träningMindfulnessny kursonlinekursRestorative yogastressstresshanteringTRANSFORMATIONYoga Nidra

OMVANDLA STRESS TILL HARMONI OCH RO MED “TRANSFORMATION” – EN NY ONLINEKURS – vill du hänga med?

Vi närmas oss jul och slutet av ett minst sagt svårt 2020. Men trots pandemin som har ändrat flesta av våra framtidsplaner och visat oss väldigt klart att vi inte kan kontrollera allt i vårt liv, har vi kvar möjligheten att styra våra tankar och attityder till mer positiva. Och om vi kan tänka positiva tankar och hitta det lilla hoppfulla även i superjobbiga situationer, har vi faktiskt lyckats skapa en bättre vardag för oss själva och våra kära.

MEN: HUR KAN JAG SE DET POSITIVA NÄR JAG KÄNNER MIG STRESSAD OCH DRÄNERAD AV ENERGI? HUR KAN JAG LÄRA MIG ATT LEVA I NUET?

HUR KAN VI LEVA I TACKSAMHET NÄR VI TYCKER ATT VI SAKNAR MÄNNISKOR OCH SAKER I VÅRT LIV? OCH HUR KAN VI OMVANDLA NEGATIVA TANKAR TILL POSITIVA?

Det tar tid och kontinuerligt övande att lära sig att vara tacksam och påminna sig om att tänka positivt varje minut, samt hitta de små guldkornen i varje livssituation, bra som mindre bra.

Som tur finns MENTAL TRÄNING, RESTORATIVE YOGA, YOGA NIDRA, MINDFULNESS MEDITATION OCH COMPASSION TRÄNING till vår hjälp och tillsammans kan dessa olika verktyg bli en fantastisk survivor-kit om du lär dig använda dem på rätt sätt och vid rätt tillfälle!

FÖR ATT HJÄLPA DIG MED DETTA HAR JAG SKAPAT EN NY 8-VECKORS ONLINEKURS MED DETTA INNEHÅLL.

DEN 12 JANUARI STARTAR TRANSFORMATION som är en kurs i stresshantering och personlig utveckling för dig som ser början på 2021 som ett ypperligt tillfälle att äntligen investera på din hälsa genom att inventera hur ditt liv ser ut nu, skala bort saker som ger dig stress och istället skapa rymd i ditt liv och mer utrymme för det som du mår bra av, så att din vardag kan bli lugnare, mer harmonisk och hälsosammare.

Vill du vara med? Skriv och boka till liviwann@gmail.com

VAD ÄR DET FÖR KURS OCH VARFÖR HÅLLER JAG DEN?

Förutom yogalärare är jag diplomerad Hälsocoach med Stress-hantering och mindfulness som specialiseringar. Jag har skapat en kurs med alla de verktyg jag själv använder för att må bra. Varje kurstillfälle – se på KURSPROGRAMMET nedan – innehåller dels teoretiska kunskaper i form av föreläsningar, och en massa praktiska övningar att prova på i syftet att ta fram DIN EGEN STRATEGI TILL EN MER HARMONISK VARDAG.

Nedan i blogginlägget kan du se innehåll på de block och olika ämnen som vi kommer att beröra under de 8 tisdagarna som vi kommer att ses online.

För dig som är min läsare eller som följer mig på Livia’s yoga FB-sida har jag också ett erbjudande på ordinariepriset. Om du bokar kursen innan 21 december får du 250 skr rabatt på ordinariepriset! Först till kvarnen!

SKRIV TILL liviwann@gmail.com FÖR ATT BOKA! VÄLKOMMEN!

KURSPROGRAM


12/1. Tillfälle 1. Vad är stress och din relation till stress. Praktiska övningar – Avslappning.

19/1. Tillfälle 2. Om andning och vikten att ta sig tid att vila/pausa. Praktik – Yin yoga.

26/1. Tillfälle 3. Hur kan du själv påverka din livssituation? Praktiska övningar – Mental träning.

2/2. Tillfälle 4. Att pausa stressen, går det? Praktiska övningar. Mindfulness och meditation.

9/2. Tillfälle 5. Återhämtning och sömnhälsa. Praktik. Yoga nidra och restorative.

16/2. Tillfälle 6. Compassionträning. Vad är medkänsla? Hur kan vi möta oss själva med mer compassion? Praktiska övningar – ACT (acceptance and commitment therapy).

23/2. Tillfälle 7. Du blir det du tänker. Praktiska övningar – affirmationer och visualiseringar.

2/3. Tillfälle 8. Värderingar, hur vill du leva ditt liv. Vad tycker du är viktigt för dig och vad vill du ditt liv ska stå för? Livs(beteende)förändring, vilja och potential. Vi blickar framåt.

Investering: 2650 skr inkl moms. Med rabatt om du bokar innan 21 december kan du handla kursen för 2400 skr. Först till kvarnen, få platser då jag vill följa en liten grupp personer i deras utveckling!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.