Livias Yoga
Yoga World

Det har väl knappt undgått någon att terminen har kommit igång eller hur? Och det är lite härligt att komma tillbaka till rutinerna och starta hösten….men vänta lite….gick inte starten lite för fort?

Det är nästan ofrånkomligt, tänker jag, att bara dyka all-in i jobbet igen om man inte är en av de få som faktiskt har sparat sin semester tills nu… jag har, som jag redan skrivit, startat nytt deltidsjobb vid KTH och mina första tre veckor har varit riktigt maffiga med många nya ansikten och namn och nya arbetsuppgifter. Superkul men också supermycket på samma gång!

PUST!

Denna vecka kommer också igång ytterligare en av mina yogakurser och nästa vecka startar jag ännu två nya klasser….DUBBEL PUST!…superhäftigt men det gäller att komma ihåg ATT:

ANDAS!!!!!

GÖR DU DET?

För vad är vårt främsta verktyg för att stanna upp och motstå stressen?

Just det: ANDETAGET– Ta ett par djupa andetag i sittande eller stående stilla position, helst blunda, och låt andetaget får färdas genom hela kroppen. Följ med andetagets rörelser till att de gradvis blir lugnare och djupare så att andetaget expandera ut i flera delar av kroppen.

Så enkelt och så välgörande!

Just för att jag tycker att det är så otroligt viktigt att kunna andas bra, egentligen i alla sammanhang, har jag skapat en ny workshop BREATHING som jag presenterar på min första VINTERRETREAT: BREATH & RELAX.

Här får lugn Virya/Hatha flow yoga och restorative vara ingång till längre stunder av Pranayama, meditation & Yoga Nidra under en långhelg.

Kom med till Öland och VINTERRETREATEN på KOLLBERGGÅRDEN den 15-17 NOVEMBER och lär dig mer om andning och dess otroliga kraft!

VÄLKOMMEN!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.