Livias Yoga
Yoga World
InspirationKroppsmedvetenhetYOGA MED LIVIAYoga och ryggYoga onlineYogakurs

Vill du lära dig mer om Yoga för rygg? Häng med på min online-yogakurs till höst!

Mina fina kläder är från Yogia

Välkommen på en online (Zoom) kurs i fyra delar om YOGA OCH RYGGHÄLSA! Kursen löper under fyra tisdagar kl 18-19.15. Under varje tillfälle lär du dig mer om ryggen och om hur du bättre kan ta hand om din rygg med hjälp av yoga och rörlighets träning.

Kursen är bäst om du läser den i sin helhet men det finns även möjlighet att bara gå delar av den.

Strukturen på varje tillfälle är densamma. Vi börjar med teori och föreläsning och går sen in på praktik som du gör tillsammans med mig och de andra deltagarna.

Investeringen för hela kursen är 1950 kr (inkl moms) och för varje tillfälle 500 kr (inkl moms).

Utöver undervisningen, i priset ingår också inspelningen av varje tillfälle i 30 dagar (tack vare detta kan du få tillgång till kurstillfället ifall något av de valda datumen inte skulle passa!) samt en resurs-pdf fil (skickas efter varje tillfälle) med sammanfattning på det vi tagit upp och pratat om samt de övningar vi har gjort.

Gruppen kommer att bestå av ett begränsat antal deltagare, inte för social distancing ;), utan för att garantera att alla får chans att ställa och diskutera sina frågor.

Datum och ämnen:

20 oktober (tillfälle I): Nedre delen av rygg (korsrygg och ländrygg samt SI leder) kopplad till höfter.

27 oktober (tillfälle II): Bröstryggen – rörlighet och andning.

3 november (tillfälle III): Övre delen av ryggen och axelled- rörlighet och styrka

10 november (tillfälle IV): ta väl hand om hela ryggen! Här lär du dig att sätta ihop lämpliga övningar till ett program som du kan köra när du behöver värma upp ryggen, t ex när du vaknat lite stel på morgonen eller inför din yogapraktik.

VÄLKOMNA!

Boka plats genom att skriva till liviwann@gmail.com

Mina fina kläder är från Yogia

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.