Livias Yoga
Yoga World
BokrecensionInspirationny bokSofia Sivertsdotter

När orden går rakt in i hjärtat – jag har läst Sofia Sivertsdotters nya bok ” Innan jag dör vill jag förstå varför jag ödslade så mycket tid”

Att vi bara har ett enda liv och ett bestämt antal år på att göra något bra av, är självklara saker. Lika självklart är det dock inte att vi hela tiden kommer ihåg detta och gör något bra av varje dag, ja till och med av varje stund av vår vardag. Samhället går i ett rasande fart och många är de måste som tvingas oss att göra val som inte alla gånger är det som är bäst för oss.

Sofia Sivertsdotters senaste underbara bok ”Innan jag dör vill jag förstå varför jag ödslade så mycket tid” som du kan köpa från och med 4 oktober, är en samling av poetiska och viktiga texter som påminner oss just om att vi bara har ett enda liv och uppmuntrar oss till att leva detta liv med full närvaro och göra våra livsval med omsorg.

Om du, som jag, älskar Sofias kraftfulla texter och har läst om och om alla hennes tidigare böcker kommer du att känna igen dig i bokens lugna och mjuka, ljusblåa layout som inbjuder till en stund av reflektion. Du kanske, som jag, brygger dig en varm kopp te, tänder ett ljus och myser en stund på din favoritfåtölj genom att låta Sofias utvalda ord bara skölja genom dig och dess kraftiga budskap landa inom dig för djupare insikter.

”Innan jag dör vill jag förstå varför jag ödslade så mycket tid” skildrar hur det är att vara människa och pendla mellan sorger och lyckliga stunder, ibland väljer vi rätt och ibland kan vi överhuvudtaget inte välja, men i vår medmänsklighet med allt som detta innebär, kan vi i alla fall alltid påminna oss om att försöka leva så närvarande som möjligt och verkligen skala bort av det som inte servar oss längre, ömsa skinn om och om tills att vi kommer till en plats i livet där vi känner oss sanna mot oss själva.

Sofias Sivertsdotter nya bok ”Innan jag dör vill jag förstå varför jag ödslade så mycket tid” är en samling av mjuka men kraftiga och hoppfulla texter som inbjuder till en stund viktig påminnelse om det som är viktigt i livet. Jag kommer att ha kvar Sofias bok på mitt sängbord och återkomma till boken många gånger under denna höst.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.